Rolex Submariner 116610LV I Grønne Klokker

Rolex Submariner Date referanse 116610LV, aka «Hulk,» er Rolex Submariner vi alle kjenner og elsker (det er alltid dissenters, jeg forestiller meg), men med en grønn Rolex Submariner Date ref. 116610LV 40 mm bred keramisk ramme og grønn urskive. Den befaler en prisprismodell over den mer tradisjonelle sorte keramiske bezel og matchende svart dial «klassisk» Rolex Submariner 116610LN referansemodell, og finnes videre i den interessante pantheonen av grønne Rolex klokker som ofte har blitt utgitt som spesielle jubileumstykker for merkevaren.


Som det er tilfelle med mange timepieces som jeg til slutt ble svært glad i, var den grønne dialogen Rolex Submariner ikke en klokke, jeg ble umiddelbart enamored med da den ble debutert i 2010. Det var neppe at jeg ikke likte det – spesielt som jeg er ganske sikker på at grønn er min favorittfarge – men heller at jeg var litt ambivalent mot det. Jeg tror at min tenkning på den tiden var at den svarte dialogen Submariner var så god, det ville være vanskelig å overbevise forbrukerne om å bli grønn i stedet for svart, eller å be dem om å ponere opp og kjøpe begge deler. Jeg vil også legge merke til at mens den grønne «Hulk» Rolex Submariner 116610LV ikke er en begrenset utgave, er det ikke den typen klokke Rolex vil gjøre for alltid. Dens popularitet har holdt den i produksjon, men Rolex kunne stille stille å gjøre det når som helst uten varsel eller grunn.


Gjennom årene har jeg beundret den grønne submarineren fra det fjerne, og ser det på andre kamerater, kjendiser, og til og med høre noen kritisere det. Noen som har smaken jeg beundrer, kalte det til og med «uncool». På den tiden hadde denne personen på seg en Rolex (en vintage Daytona på en bunnlange mansjettknapp), slik at de ikke var akkurat fiendtlige mot merkevaren. Jeg tror at deres tankegang var at de hadde den grønne dialogen Rolex Submariner 116610LV som var i deres mening som om noen prøvde for hardt. Prøver for hardt til hva? Vel, kanskje stå ut eller være unikt.
Det er litt morsomt hvis du tenker på det fordi Rolex Submariner er blant de mest kopierte klokker i verden. Likevel har jeg aldri hatt noe som føles det samme som en autentisk Rolex Submariner på håndleddet, og det har heller ikke den samme visuelle effekten, spesielt den børstede etterbehandlingen på armbåndet og den uberørte detaljering av skiven. Ved 40 mm bred er det det minste sportsklær jeg skal bære.

Legg att eit svar