replika Rolex Yacht-Master 42 226659 klokker

Bortsett fra Rolex 226659s F-Watch-status, er det virkelig nye det 2mm forstørrede Yacht-Master 42-saken. De brede lugs gjør faktisk dette for litt for stort for håndleddet mitt, selv om jeg virkelig beundrer den litt utvidede overordnede proporsjonen over standard Yacht-Master 40. Rolex oppdaterte faktisk hele Yacht-Master 40-kolleksjonen for 2019, i tillegg til å komme ut med Yacht-Master 42. Hele serien oppnår merkevarens nyeste generasjons case-making og etterbehandling prosesser, og den moderne generasjonen intern kabler 3235 automatisk bevegelse. Igjen, som inkluderer 40 og 42mm Yacht-Master. Overvei dette solide 18k hvitt gull Yacht-Master 42 et eksperiment for å teste salget av et 42mm bredt tilfelle på Oysterflex armbåndet.


Rolex presenterer nesten alltid nye saker og bevegelser i high-end klokker først, for å lure dem inn i markedet og teste dem ut. Det er veldig (veldig) mulig at Rolex til slutt vil produsere en stålversjon av Yacht-Master 42-saken et eller annet sted nedover veien. Det er egentlig alt avhengig av modellens suksess. Rolex har allerede gjort det godt å puste nytt liv inn i Yacht-Master ved å selge de 40 mm brede og 37 mm brede (gull) Yacht-Master-stykkene som er tilgjengelige på en elastomer Oysterflex-stropp. Rolex Daytona på Oysterflex-stroppen var også en hit, og igjen er alle disse klokkene i gull. Det er utrolig utrolig at Rolex i en tid med så mye variasjon i markedet med high-end sportsklokker på fargerike høyteknologiske stropper, fortsetter å drepe det ved å sette veldig fancy gullklokker på sorte gummistropper.


Mitt kallenavn for Yacht-Master 42 i hvitt gull og svart keramikk er «Yacht-Master Noir» fordi det minner meg om den stiliserte stemningen i film noir. Visuelt sett kan dette sølv- og sorturret enkelt forveksles med en Submariner på et øyeblikk – lagre for den forskjellige bezel og case form. Yacht-Master fortsetter å være Rolexs eneste sportsklokke med en svimmel saksform. Bekkenet har også markører i lettelse, men innsatsen er også svart keramisk. Det er verdt å påpeke at Yacht-Master 42, i motsetning til den uni-directionelle roterende firkanten av Submariner eller andre Rolex dykkeklokker, har en toveis roterende feste (ikke helt sikker på hvorfor). Vær oppmerksom på at selv om Yacht-Master og Submariner ser veldig ut, er Yacht-Master vanntett til 100 meter, mens Submariner er vanntett til 300 meter.

Rolex har nok kunder der ute for diskusjoner som, «Lever 42mm Yacht-Master litt nær 43mm Sea-Dweller territorium?» Svaret er nei. Rolex forstår sine kunder godt nok for å vite at markedet for en 43 mm bred stålklokke på et armbånd er forskjellig fra markedet for et 18 mm hvitt gullklokke på en stropp – til tross for at de har nesten identiske ringer. Faktisk er 226659 Yacht-Master 42-klokken sannsynligvis vanskelig å få, ikke fordi den er utsolgt overalt, men heller fordi Rolex ganske enkelt ikke kommer til å tonnevis av dem.

Legg att eit svar