replika Rolex introduserte Oyster Perpetual Datejust 31 klokker

Rolex’s Datejust er arketypen til den klassiske klokken takket være funksjoner og estetikk som aldri går av moten. Det ble lansert i 1945 og var det første selvtrevende, vanntette kronometer armbåndsuret som viste datoen i et vindu klokka tre på urskiven, og
konsoliderte alle de viktigste innovasjonene som Rolex hadde bidratt til det moderne armbåndsuret fram til da. Datejust har spredt epoker mens de har beholdt de varige estetiske kodene som gjør det så øyeblikkelig gjenkjennelig.

Den første klokken kobler en olivengrønn, solstrålende skive med 18 ct gule gullhender og romertall – VI-settet med 11 diamanter – mens den andre har en roséfarget, solstrålende skive med hender og romertall i 18 ct rosa gull. Lysrefleksjonene på saksidene og lugsene fremhever den elegante profilen til 31 mm Oyster-saken, som er utstyrt med et risset ramme.
Oyster-saken til Datejust 31 er en paragon med robusthet og eleganse, og er vanntett til en dybde på 100 meter (330 fot). Midtvesken er laget av en solid blokk med spesielt korrosjonsbestandig Oystersteel.

De nye versjonene av Datejust 31 er utstyrt med kaliber 2236, en ny generasjons bevegelse som er helt utviklet og produsert av Rolex.
President-armbåndet med tre ledd kan være et kjent syn for noen og med grunn: det er den samme stilen som hittil er forbeholdt Day-Date-linjen. Datejust 31, med sin omlagde veske, utelukkende laget av edle metaller og utstyrt med det siste kaliberet, har blitt verdig å ha dette karakteristiske armbåndalternativet. President-armbåndet – oppkalt etter den ikoniske estetikken ble knyttet til klokken som mange store ledere i verden har båret de siste tiårene – kommer med keramiske innlegg for å eliminere strekk og løsring av armbåndet over lengre perioder (tiår) med slitasje. Kronen – ganske bokstavelig talt – av dette armbåndet er den skjulte, unike elegante Crownclasp som gjør det visuelle utseendet til et uendelig gullbånd rundt håndleddet, utsmykket med en liten, påført Rolex-krone for å gjøre åpningen av låsen behagelig og enkel .

Legg att eit svar