perfekt Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II 44mm klokker

 

I lengst tid, og jeg tar skylden til dette, kunne jeg ikke se Yacht-Master II som noe mer enn The Large Rolex. De 44mm bred replika rolex Yacht-Master II
var go-to-large Rolex, med et stort gap i størrelse mellom den og 40mm Sea-Dwellers, Submariners og andre. Debutert i 2007, så det både virket og hadde mye, mye større enn YMII, og plasserte det langt fra kartet for de fleste.


Bekymre ikke, jeg sparer deg for den lange, tågetøyne historien om alt som er spennende med å seile. Det er delvis fordi jeg aldri har vært på en racingbåt, og delvis fordi det er irrelevant i denne diskusjonen. Du er enten allerede en skipper på hjertet, eller hvis du ikke er, vil mine misse få ord ikke komme i gang. Rolex har produsert en rekke lengre videoer på emnet, så hvis du kan ta 24 minutter med «oppløftende-instrumental-music.mp3» og er desperat å lære mer om yachting, så foreslår jeg at du ser videoen over. Men bare da.
The Sky-Dweller debuterte i 2012, og mens den også ser ut og er stor, frem til 2017, var den utelukkende tilgjengelig i solide gullsaker, noe som gjorde at det var 40% dyrere enn den to-tone YMII som allerede var tilgjengelig innen 2012 Jeg så på disse tingene – ville ikke være som noen som husker alt dette. Ikke rart da, at Yacht Master II ble The Big Rolex slitt av premiership ballerinas fotballspillere, kjendiser, og … i utgangspunktet alle som ønsket på den store watch manen med en Rolex, men likte ikke eller ikke hadde råd til Sky -Dweller the Yacht-Master II neste år av massiv Deepsea som hadde samme bredde på 44mm men var betydelig tykkere,


.
Så ser vi på det strengt som et klokke, uten konsekvenser, kundebase eller inspirasjon, hva har vi med Rolex Yacht-Master II? Fra min tid med det kom jeg bort med en ny funnet beundring for sine mange imponerende prestasjoner som begynte med sin maskinteknikk og endte med utallige, pent utførte detaljer. Rolex Yacht-Master II var spesielt utviklet for regatta yacht løp der startprosedyren av løpet krever at hver yacht skal plasseres så best som mulig når en gitt tidsbegrensning utløper. Fra hva jeg forstår denne tidsgrensen før den faktiske starten varierer mellom 5 og 10 minutter, og så har skippere en regatta-timerur med nedtellingstimer (dvs. en omvendt kronograf) som kan programmeres til å telle ned fra en forhåndsinnstilt tid mellom 5 og 10 minutter. Når tjenestemennene gir et signal, begynner nedtellingen, de forhåndsinnstilte regatta kronografer startes, og manøvreringen begynner.

Legg att eit svar