kjøp ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker

2016 var et stort år for fans av kopier Rolex klokker fordi selskapet endelig ga ut en Daytona med en keramisk fasade i stål. For 2017 oppdaterer Rolex sin Daytona-linje, denne gangen med sine gullmodeller. I år vil de gule og hvite gull Daytona klokkerne få alle Cerachrom (Rolex-speak for keramiske) innslag. Men kanskje mest overraskende av alt er at disse klokker ikke kommer med et tradisjonelt Oyster armbånd. I stedet kommer de med Rolexs relativt nye Oysterflex-stropp med en Oysterlock-sikkerhetslås. Noen elsker det, noen hater det, men det er klart et marked der ute for det.
For kunder som aldri så et overbevisende Rolex-alternativ til produkter som tilbys fra merker som Audemars Piguet og Hublot, er det denne konfigurasjonen av salg Rolex klokker Cosmograph Daytona. Det er litt vanskelig å lage en uttalelse med en Rolex Daytona som ikke er modifisert, og det er et testament til lengden og ønsken om klokken, men disse Oysterflex-modellene kan presentere et levedyktig alternativ for disse kjøpere. Vi dekket først denne utgivelsen her, men har nå hands-on bilder for å gi deg en bedre følelse for dem personlig og på håndleddet.


Jeg snakker om Oysterflex-stroppen senere, men først, la oss gå over grunnleggende om kopier Rolex klokker , som vil være kjent for alle som kjenner Rolex Daytona. Disse nye Daytona klokker kommer i en 40mm bred veske og vil bli tilbudt i 18k hvitt gull og 18k gult gull, og de kommer nå med Cerachrom bezels. Det er også en tredje versjon i Everose. Teknisk hadde Everose salg Rolex klokker Cosmograph Daytona allerede en Cerachrom-bezel da den ble lansert, men den knytter seg til de to andre her, fordi den nå vil bli tilbudt med en Oysterflex-stropp.
Den første klokken for å få Oysterflex var Everose Yacht-Master fra 2015. Oysterflex-stroppen er ganske spesiell fordi den ikke bare er en gummi- eller elastomerrem. Nei, falske rolex klokker gjør ikke ting på den enkle måten. I stedet brukes et super elastisk blad og deretter støpes over med elastomer. Målet var å skape en stropp med påliteligheten av et metallarmbånd og komforten av en elastomerrem. For de nye Daytona-klokkerne her, vil de også få en Oysterlock-sikkerhetslås med Easylink-mekanismen som raskt øker stroppelengden med ca. 5 mm – perfekt for varme dager når håndleddene dine utvides.


Mange mennesker gjør «det fortsatt gummi» -argumentet, og det er selvfølgelig sant. Men det er en åpenbar appell til mange andre for en gummistropp, spesielt hvordan kopier ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker gjør dette, og ikke bry deg om å bruke $ 30.000 for det morsomme. Det kan være trøst, sportslig estetikk, eller bare fordi de liker at det skiller seg ut. Du kan ikke like det, men jeg synes det er rimelig å si at disse ikke bare er en annen gummistropp («det er Rolex gummi!»). Rolex insisterer på å kalle det et armbånd, men det er definitivt en rekkevidde.
En ting å merke seg om implementeringen av Oysterflex-stroppen er at i motsetning til Yacht-Master, vil falske rolex klokker komme med spesielle endekoblinger slik at det ikke er et stykke mellomrom mellom stroppen og saken. I tillegg vil uansett bekymringer du kanskje har om stroppen lett bli glemt når du setter disse klokkerne på håndleddet ditt. Elastomer er veldig kul og behagelig på huden, og Rolex gjør det enda bedre ved å ha finner under stroppen som lager en pute mellom stroppen og håndleddet. Dette gjør det mulig for håndleddet å utvide og sammentrekke litt uten at klokken føles for løs eller stram. Også finnene hjelper å lufte den indre delen av stroppen på varme dager.


Introdusert i fjor, i 2016, var Cerachrom-firkantet betydelig fordi, som eiere av kopier Rolex klokker med rustfritt stålrammer kan attestere, vil disse kjelene på eldre Daytona-klokker ofte bli ganske ripet opp. Cerachrom-firkantet er derimot ekstremt hardt og derfor superbestandig mot riper. I tillegg er den graverte takmeterskalaen merket med et tynt lag av gull eller platina, og kopier ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker sier det vil aldri falme. Disse to egenskapene gjør Cerachrom-belegget svært ønskelig for Rolex Daytona-fans, spesielt de som ønsker at klokkerne skal fortsette å se så uberørte som de kan. Videre har Cerachrom-fasongene et veldig glanset, nesten flytende utseende til de som er veldig hyggelige, spesielt under direkte lys.
Resten av saken er sublim ferdig. Poleringen er skinnende rent, og skruen ned trykknappene og kronen er alle ulastelig utformet og har det bra å betjene. Kronen bruker falske rolex klokker Triplock vanntett system. Vannmotstand er vurdert til 100 meter, som egentlig burde være det minste minimum i disse dager for ethvert klokke som kaller seg en sportsur.
Når det gjelder ringer, vil den gule gullmodellen komme med champagnehjul, mens den hvite gullmodellen kommer med det Rolex kaller en «stål» ur, og til slutt har Everose-modellen en veldig saftig rosa urskive.

replika Rolex Deepsea Sea-Dweller 126660 klokker

I 2018 oppdaterer Rolex sine «Beast» – frigjøre billige Rolex klokker Reference 126660 med en fin liten oppdatering. Den har noen få estetiske oppdateringer, som lett blir savnet hvis du ikke er kjent med modellen, og deres siste 3235-bevegelse ble omtalt i fjorårets populære svarte «Cyclops» Sea-Dweller (som forårsaket en polariserende rift i rom-sjø-kontinuumet). Det virker som Rolexs strategi med dommeren. 126660 var mer i tråd med å ta kollektors forslag til hjerte, og skape en moderne oppdatering som forblir så nær original som mulig. Vi vil raskt se på hva disse endringene er, og hvordan de påvirker den samlede produktlinjen.


Rolex Deepsea er den største klokken i Rolexs nåværende samling – dermed «Beast.» Jeg har funnet at i motsetning til noen av de store merkene, er det sjelden å finne en entusiast som finner Deepsea som bare «ok». Det er vanligvis et kjærlighet-det-eller-hat-forhold, og det er det som gjør klokken så unikt plassert i katalogen. Basel har hatt så mye Pepsi- og Root Beer-hype i år at Deepsea-oppdateringen har fløyet i stor grad under radaren – det meste på grunn av mangel på noen feiende estetiske endringer eller store utviklinger til modellen.

La oss starte med oppringingen. At James Cameron Diving Blue, skikkelig betegnet «D-Blue», er fortsatt den fremtredende iøynefallende funksjonen, selv om det er en helt svart «tradisjonell» modell utgitt som vi vil dele med deg senere. Indeksene er et hår mindre, med stavindeksene klokka 6 og 9 er en smidge tynner (jeg vet, veldig profesjonelt verbiage). I tillegg er fonten til «Original Gas Escape Valve» og «Ring Lock System» justert for å matche «Deepsea» -teksten på tallerkenen i stedet for «Superlative Chronometer» av 2014-modellen. Det siste billige Rolex klokker strammet opp var lengden på sekunder og minutthender. I stedet for å falle litt kort av de indre og ytre kantene i kapitlet ringindeksene, har de blitt forlenget med omtrent en millimeter slik at hendene kan justere seg perfekt. Dessverre, og til stønn av mange entusiaster, har ingen tekst blitt fjernet fra tallerkenen. Imidlertid føler jeg at den nyeste modellen ser strammere ut, selv om jeg ville ha foretrukket ringelåsen til å være litt mindre, slik at tallerkenen vises litt større.
kopier Rolex klokker har «re-designet» lugs – AKA, og har gitt dem en så liten avrundet konisk og liten størrelse justering. Lugs er omtrent en millimeter tynnere enn den forrige versjonen av klokken. For å regne for det, har armbåndet blitt utvidet med omtrent en millimeter, og er også litt mer konisk å imøtekomme.


I tillegg har Oysterlock-låsen blitt dimensjonert tilsvarende, og har fortsatt mikrojusteringer i trinn på 2 mm – generelt gir klokken en mer behagelig opplevelse. Den større håndleddet tilstedeværelsen kan lese «mindre elegant», men på håndleddet ser det bare ut renere og utilitaristisk uten å gå på kompromiss med den stilige naturen av stykket. Selv om jeg ville hevde at det ville ta et veldig trent øye for noen å til og med legge merke til forskjellen uten å binde den på håndleddet.
Men den virkelige appellen til denne oppdateringen vil være det som slår innvendig. For den nye Deepsea har kjøp rolex klokker  benyttet sin ettertraktede Perpetual Caliber 3235. Som tidligere nevnt ble bevegelsen brukt i fjorårets Sea-Dweller, men også de nyeste Day-Date og Datejust-modellene. Rolexs inkludering av deres patenterte Chronergy escapement og Parachrom hairspring lar dem hevde at klokken ikke bare har en naturlig motstand mot magnetisme, men at den er 10 ganger mindre utsatt for støtrelaterte presisjonsproblemer. En ekstra påstand er at takket være escapementens effektivitet parret med en ny fatarkitektur, har klokken nå et 70-timers strømreserve over Caliber 3135-utstyrt Deepseas omtrentlige 50 timer.


Videre går bevegelsen gjennom Rolexs grundige sertifiseringsprosess. I 2015 raffinerte salg Rolex klokker utilfreds med dagens sertifiseringsprosess, en separat og mer nøyaktig sertifiseringsmetode. Dette inkluderer ikke bare COSC-sertifiseringen på selve bevegelsen, men videre testing med bevegelsen inne i klokken. Caliber 3235 montert i den nye Deepsea har gått gjennom den re-vamped sertifiseringsprosessen under disse strenge retningslinjene. Dette betyr at klokken går på +2 sekunder per dag og har en 5 års garanti – en ekstra følelse av verdi og kvalitet for kjøpere.

falske Rolex Explorer 214270 klokker

Det var tilbake i midten av november 2016 da jeg helt klart ikke bestemte meg for at jeg trengte litt detaljhandelsterapi for å hjelpe meg med å komme ut av det uforklarlige mørke stemningen jeg var inne i. Så, hva gjør en vaktmester når de trenger detaljhandelsterapi? Gå kjøp rolex klokker shopping, selvfølgelig. Etter å ha konsultert med alle mine aBlogtoWatch og andre entusiastiske kompisar, var jeg nede på to alternativer: en Rolex Explorer II Ref. 216570 svart urskive eller allestedsnærværende Rolex Submariner Ref. 114060 ingen dato (hvis jeg kunne få en Explorer II uten dato, ville jeg sannsynligvis ha valgt det).


Jeg kommer ikke til å holde mysteriet her, men etter at jeg tok min beslutning, snakket jeg med en av de fullstendige fagpersonene som jeg overlater for kjøp, George Mayer over på Govberg Jewellers. Kort tid etter hadde jeg Explorer II på håndleddet og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Beslutningen var imidlertid tøffere enn jeg hadde forestilt meg, og i en ideell verden ville jeg ha fått både Explorer II og Submariner. Her skal jeg forsøke å objektivt sammenligne de to klokkene for å gjøre denne avgjørelsen litt enklere for alle der ute som sliter med det samme valget.
Det er ingen hemmelighet at stålsportsklær er «det» brikkene for øyeblikket (skriver dette tidlig i 2018 for ettertiden) med keramiske kjøp rolex klokker og Patek Philippe Nautilus 5711s handel med tusenvis av dollar over sine priser. Dette er et tema av begrunnet frustrasjon fra mange urentusiaster som rett og slett ønsker å betale en rettferdig pris for et klokkeslett de vil, men dessverre markedstrender og inventar kan få noen modeller nesten umulig, og den nylig introduserte Steel Pepsi GMT kommer til å være en annen umulig å finne modellhandel på vei over detaljhandel.


For en tid siden tok David Bredan oss en hovedkontakt på Submariner 114060 og Tudor Heritage Black Bay. Dette er litt annerledes da det ikke er en solid verdi proposisjon, men jeg vil sitere Davids stykke gjennom hele denne artikkelen når det gjelder Submariner. Så, uten videre, la oss ta en titt på Rolex Submariner 114060 vs Rolex Explorer II 216570.
Civen buzz og engelske choral sang rundt den nye keramiske bezel Rolex Daytona, vi gir deg et passord hvis du ikke la merke til at Rolex roligt oppdaterte kopier Rolex klokker . En nydelig oppdatering, denne oppdaterte Rolex Explorer har et sett med fullt lommede tall og et nytt håndsett, som markerer en kurskorreksjon for en av Rolex mest gjenkjennelige og fristende entry level-modeller. Rolex Explorer har lenge stått som inngangspunkt for Rolexs mest sportslige gruppe klokker, og det er slitesterkt sjarm og allsidig design, som forteller historien som en av merkets mest produktive eventyrkammerater. Denne nyoppdaterte iterasjonen er en praktisk og nyttig nikk til Rolex Explorer-røttene som sportsklokke, og legger til en del trang tilpasning til det moderne designet.
Mens referansenummeret forblir uendret som 214270, vil en nærmere titt foreslå en betydelig oppdatering mot den nåværende generasjonen som ble annonsert i 2010. 2016 kopier Rolex klokker beholder 39mm dimensjonering og, som en Rolex sportmodell, bruker saken 904L stål. Bevegelsen forblir også uendret, med Rolex Explorer kjører Rolexs 3132 Superlative Chronometer automatisk bevegelse, med 48 timers kraftreserve, Parachrom blå hårspring og Paraflex støtdemping.
Med en minimal og funksjonsdrevet estetikk som kjøp rolex klokker, tar det ikke mye å ubalanse design. Den forrige versjonen (214270 opp til Baselworld 2016) bar vakkert, men i bevegelsen fra 36mm (referanse 14270) til 39mm, mistet noe av magien. Vi så den uheldige forkortelsen av minutthånden som var litt for kort til å fylle tallerkenen eller nå minuttsporet. Med den nye 214270 returnerer Rolex Explorer til proporsjonene og utformingen av 14270.
De brightly polerte arabiske tallene er ute, erstattet av lumefylte versjoner som ligner på de som ble sett i tidligere generasjoner. Selv om dette er en liten forandring, vurderer lume både den sportslige og fleksible hensikten med en klokke som Rolex Explorer, og det bør være et integrert element i Rolex Explorer-designet. I tillegg vurdere Rolex Explorer røttene. Dagens Rolex Explorer-design er basert på 1016 kjøp rolex klokkerx Explorer som ble lansert i 1963 med malte tall for å gi så mye glød som mulig, et mål speilet i denne 2016-versjonen.
Eagle-eyed typer vil sannsynligvis merke det litt oppdaterte håndsettet, som nå er litt større generelt og har en lengre hånd. Mens den forrige versjonens minutthånd var ikke forferdelig, var proporsjonene av, og denne endringen er ingenting hvis ikke velkommen. Hendene og markørene har en blå variant av Rolex’s Chromalite lume, og gløden ligner på hva du får fra en Rolex Submariner eller kopier Rolex klokker . Med en sportslig livsstil i tankene,

billige Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II klokker

I lengst tid, og jeg tar skylden på dette, kunne jeg ikke se Yacht-Master II som noe mer enn The Large salg Rolex klokker. Den 44mm brede Yacht-Master II var den store Rolex, med et stort gap i størrelse mellom den og 40mm Sea-Dwellers, Submariners og andre. Debutert i 2007 ble Yacht-Master II fulgt akkurat neste år av den absolutt massive Deepsea som hadde samme bredde på 44 mm, men var betydelig tykkere, så det både virket og hadde mye, mye større enn YMII, og plasserte det langt unna kart for de fleste.


The Sky-Dweller debuterte i 2012, og mens den også ser ut og er stor, frem til 2017, var den utelukkende tilgjengelig i solide gullsaker, noe som gjør det omtrent 40% dyrere enn den to-tone YMII som allerede var tilgjengelig innen 2012 Jeg så på disse tingene – ville ikke ha som noen som husker alt dette. Ikke rart da, at Yacht-Master II ble The Great replika Rolex klokker slitt av premiership ballerinas fotballspillere, kjendiser og … i utgangspunktet alle som ønsket på den store watch manen med en Rolex, men likte ikke eller ikke hadde råd til Sky -Dweller. Det faktum at Rolex tok så lang tid og bare debuterte den større 43 mm brede Sea-Dweller i 2017, er bare at Rolex er det vanlige forsiktige selvtillit som forårsaket at den nesten savner båten på den store uretrenden – men det er en annen diskusjon.


Stjerner justert og jeg endte opp i et falske Rolex klokker-boutique med kamera i en hånd og Yacht-Master II i den andre – velkommen til å se bloggerlivet. Det var bare der jeg skjønte at jeg burde ha brydde seg om Yacht-Master II fordi min godhet, det er et virkelig imponerende stykke watchmaking. Det er Bentley av klokker: stort, brash og prangende, kjøpt av en demografisk at folk ikke er interessert i å ikke være assosiert med … Men utover alt som ligger et dypt imponerende, godt laget, unikt, kjølig produkt.
Jeg skjønner nå at det også kan være bare kjedelig med undervannene og Datejusts, men da jeg vurderte bildene mine på stedet på kameraets skjerm (ikke engang en større og bedre skjerm), innså jeg at de mange intrikate og godt -detaljer av Yacht-Master II. Det er riktig kopier Rolex klokker gjennom og gjennom – du vil aldri mislykkes hele klokken eller noen av dens detaljer for alt annet enn en Rolex – men samtidig er funksjonaliteten, oppsettet, samt saken og dialdesignen alt forfriskende unikt.


Ja, det er det som har meg. De rare stempelformene (som ikke trenger å bli skrudd ned), de rare, men underlige, vakre proporsjonene av lugs og bezel, den utrolige kvaliteten på den blå keramiske ringen og dens laser-etsette, PVD-belagte tall, det rare bueskive som ligner (i hvert fall i tankene min) en måling av en ubåt, og den ADD-herdende taktile følelsen av Ring Command bezel. Disse gjør Yacht-Master II ikke bare i motsetning til andre falske rolex klokker, men i motsetning til andre klokker. Hvordan skjedde dette?


Hvorvidt perfekte Rolex klokker hadde den store klokkeutviklingen i tankene da han designte Yacht-Master II, vet vi aldri. Jeg har ingen håp om å motta en endelig «ja, det gjorde vi» eller «nei, det gjorde vi ikke» svar fra dem. Yacht-Master II ble designet med en programmerbar fly-back-regatta kronograf (ooooh, bare skrive det ned følte merkelig tilfredsstillende), og det var også klokken for å debutere Rolex’s Ring Command roterende bezel system som senere ble brukt i Sky-Dweller .
Vi ser på hvordan alt fungerer snart, men for et øyeblikk forestille mengden av FoU-tid og krefter som må ha gått inn i å designe det som nå kalles Produksjon Rolex Caliber 4161 «med noen 360 komponenter.» Hva er det, selv Rolex ser ut til å være stolt av denne bevegelsen, da dette, tror jeg, er den eneste bevegelsen de proaktivt kommuniserer den nøyaktige komponenttellingen til. Det er kjent at 4130-kronografen i Daytona har 201 deler, men Rolex offisielt bare sagt at de klarte å redusere kronografens komponenttall med 60% uten å gi totalt 201 teller – og så vidt de andre bevegelsene angår, nei Nøyaktig komponentfigur er noen gang delt.

perfekt ROLEX DATEJUST 41 klokker

I fjor ga Rolex oss den nye Datejust 41. Navnet refererer til saken størrelse, som er 41mm. billige ROLEX klokker-fans kan gjenkjenne øyeblikkelig at 41mm er den samme som Datejust II som ble introdusert langt tilbake i 2009. De har selvfølgelig rett, men Datejust 41 har subtile forbedringer som gjør at det ser mer forholdsmessig ut, i hvert fall i mine øyne. Noen endringer inkluderer mer raffinerte lugs, slankere saksprofil og en større blenderåpning og en tynnere kant. Når det er sagt, kom i fjor modellene (hands-on her) bare i Rolesor, som betyr to-tone gull og stål. For Baselworld 2017 har Rolex endelig gitt ut den modellen jeg tror de fleste vil ha – Rolex Datejust 41 i rustfritt stål.
Den nye replika Rolex klokker i stål har alle de raffinementene som fjorårets modeller har. Det betyr at mindre bøffe lugs, en slankere saksprofil, slankere stafettmarkører, og selvfølgelig en ny bevegelse – men mer på bevegelsen senere. Fra pressbildene som vi har fått, ser den nye Rolex Datejust 41 i stål ganske bra ut. Jeg har tidligere sagt at jeg veldig mye foretrekker utseendet til den nye Datejust 41 på grunn av sin mer elegante sak, og det samme gjelder her.


Det vil nok være andre varianter, men den som billige ROLEX klokker viser her kommer med en blå urskive med en strålende solbrent finish og merkevarens underskrift 18 k hvitt gull ristet bezel. Vesken er polert 904L rustfritt stål og kronen bruker Rolex Twinlock-system. Vannmotstand er 100 meter. Det er også utstyrt med et 904L rustfritt stål Oyster armbånd som følger med et foldende Oysterclasp og Rolexs Easylink forlengelsessystem.
I likhet med de fleste andre Rolex klokker er stafettmerket, time, minutt og andre hender laget av 18 k hvitt gull og fylt med replika Rolex klokker spesielle Chromalight-luminescerende materiale. I motsetning til det luminescerende materialet som brukes av andre merker, gir Chromalight en nydelig blå glød i mørket. Rolex sier også at det varer lenger enn vanlig Super-LumiNova. Datovinduet er klokka 3 og over er det ikoniske Rolex Cyclops-objektivet for enkel lesning av datoen.


Den nye falske Rolex klokker i stål får også billige ROLEX klokker  nye Caliber 3235, som ikke bare er en forbedret versjon av eksisterende Caliber 3135 eller 3136. Over 90% av bevegelsen er ny. Noen viktige forbedringer inkluderer en ny type escapement kalt Chronergy escapement, et mer effektivt tannhjul, en lengre kjernekraft og en mer effektiv selvviklingsmodul. For eiere betyr dette en lengre strømreserve på 70 timer og forbedret nøyaktighet og presisjon. Sammen med Rolexs nye Superlative Chronometer-sertifisering, betyr dette at den nye Rolex Datejust 41 i rustfritt stål vil være nøyaktig til + 2 / -2 sekunder om dagen.


Den nye Rolex Datejust 41 i stål ser bra ut, og jeg ville bli overrasket om det ikke solgte som hotcakes. billige ROLEX klokker skal alltid være først og fremst en elegant klokke, og det nye redesignede Datejust 41-saken gjør at klokken ser mye mer stilig ut i forhold til Datejust II. I rustfritt stål er denne nye Rolex Datejust 41 litt rimeligere enn fjorårets to-tone Rolesor-modeller.

billige ROLEX CELLINI MOONPHASE 50535 klokker

Etter min mening var det mest overbevisende nye kjøp rolex klokker som ble presentert av det sveitsiske merkevaren på Baselworld 2017, Rolex Cellini Moonphase. Mer enn bare en ny tolkning av en eksisterende design, er dette ikke bare et helt nytt klokke, men det inkluderer også en ny bevegelse og komplikasjoner som ikke har vært en del av Rolex-porteføljen i minst tiår. For å hjelpe til med å ramme «Purpose and Poise» i Cellini Moonphase, er Rolexs ord til meg denne klokken (parafrasering) «en sjelden mulighet for designerne på Rolex å kunstnerisk uttrykke seg.»


billige rolex klokker redesignet og re-introduserte Cellini-kolleksjonen av kjole klokker i 2014. Siden da har merket lansert en nesten enestående samling av fire forskjellige bevegelser for den formelle urfamilien. Det inkluderer en gang-bare Rolex Cellini, en med datopsel, Rolex Cellini Dual Time, og i 2017, billige rolex klokker var lengst opptatt av å produsere høy kvalitet, om enn enkle klokkebevegelser. Årsaken til dette var at de ønsket å redusere mulige problemer i bevegelsene for forbrukerne samtidig som produksjonseffektiviteten økte.
I en grad, som en mer massemarked luksus urmaker, forsto kjøp rolex klokker at mekaniske bevegelseskomplikasjoner (unntatt tid eller dato) sjelden faktisk er påberopes av brukerne. Dette innebærer at de ønsket å fokusere på de moderne kundenes behov – og etterlot flere nisjeprodusenter å fokusere på å produsere mer kompliserte klokker for entusiaster som kunne produseres i mindre volumer.


Av den grunn er det svært sjeldent for billige rolex klokker  å introdusere en ny komplikasjon, og mer vanlig for dem å ganske enkelt introdusere en ny klokke personlighet. Den siste gangen de gjorde noe som Rolex Cellini Moonphase var med Rolex Sky-Dweller som skjedde for å få en ny, mye billigere versjon for 2017 også. Sky-Dweller kombinerte en GMT (andre tidssone) komplikasjon med en årlig kalender (en kalender som tar hensyn til både dato og måned). En årlig kalenderkomplikasjon var ny for kjøp rolex klokker, men det har likevel et utvilsomt praktisk verktøy, så vel som en veldig slank implementering på tallerkenen.
En månekomplikasjon, men spesielt på en klesklokke, er en bestemt følelsesmessig komplikasjon uten for mye moderne praktiske egenskaper. En månefaseindikator er utformet for å spore den omtrent 29-dagers syklusen av månen mellom dens voksende og avtagende faser. Med smarttelefoner og annet mer nyttig vær- og miljøstatusindikerende teknologi er det sjeldent tilfelle at noen stoler på en mekanisk timepiece for å være oppmerksom på månens faser, enda mindre har noen grunn til å faktisk trenger å kjenne denne informasjonen .


Med det sagt er månenfaseindikatoren en vakker funksjon integrert i mange fine klokker, og derfor ser vi det mye i den mer nisjeverdenen av luksuriøse klokker som markedsfører seg på følelsesmessig drevet estetikk. Jeg må si at jeg ikke ville ha gjettet denne komplikasjonen for å ha stor interesse for Rolex, hvis mål er å lage svært høye kvalitetsklokker som kan selges i relativt høye tall. Hva jeg mener å si er at, etter min mening, billige rolex klokker er den første bestemt nisje Rolex kjole-klokken jeg noensinne har sett i løpet av livet mitt. Videre ser det ut til å være et bestemt forsøk fra Rolex for å fange oppmerksomhet fra andre merker som mange antok at Rolex sluttet å være oppmerksom på lenge siden.
Bare en versjon av billige ROLEX CELLINI klokker (referansen 50535) blir introdusert for 2017. Det betyr at et saksemateriale og ett oppringingsalternativ – i det minste så langt jeg vet. Rolex tester klart vannene for å se hvordan en Rolex-laget lidenskapsdrevet klassisk kjoleklokke vil gjøre. Dette handler om så mye innsats som Rolex har satt inn i et usikkert produkt på lang tid. Selv om ikke alle kan være enige om hvor vellykket 50535 Rolex Cellini Moonphase vil være i markedet, tror jeg de fleste kan være enige om at klokken er veldig attraktiv.
Litt tykkere enn, den eneste billige ROLEX CELLINI klokker -saken er også 39mm bred og tilgjengelig i 18k Everose-gull. Tykkelsen på den klassiske saken kombinert med den beskjedne sokkeldiameteren gir klokka en behagelig, betydelig følelse for en ellers dressy klokke. Vedlagt på saken er en matchende brun alligatorrem. Jeg tror det ville også se bra ut med en svart stropp, forutsatt at du ønsket å matche timepiece til en mørkere garderobeskap.
Langt de mest interessante detaljene på billige rolex klokker er månenfaseindikatorplaten selv. Dette er et bestemt «ikke-masseprodusert» objekt laget ved hjelp av en enameling teknikk, samt å ha en måneskive produsert fra et stykke meteoritt.

billige Rolex Milgauss 6541 klokker

Navnet Milgauss ble opprettet ved å kombinere to ord: Mille (Latin for tusen) og Gauss, Måleenhet for magnetfelter. Navnet var ment å være en evigvarende påminnelse om at klokken var designet for å motstå elektromagnetiske krefter opp til 1000 gauss. kopier Rolex klokker var i stand til å oppnå denne prestasjonen ved å omslutte vaktens bevegelse i et Faraday bur, som grundig beskyttet sin delikate arbeid fra skadelige magnetiske krefter. Faradayburet (først oppfunnet av Michael Faraday i 1836) virker ved å omfordele elektromagnetiske ladninger gjennom burets ledende materiale for å nøytralisere effektene tilstede inne i buret.


I utseende, referanse 6541 ligner noe på en tidlig Submariner, i stedet for en dagens Rolex Milgauss. Den 25-juvelen, selvvikende bevegelsen – gjemt trygt i sin antimagnetiske Faraday bur – ble satt i et rustfritt stål tilfelle med en svart roterende fasade som kunne brukes som en rudimentær timer. Som en endelig påminnelse om sin elektromagnetiske motstandskraft, var Rolex Milgauss utstyrt med en unik, lynboltformet sekunderhånd.
Et ekstra bemerkelsesverdig trekk ved referansen 6541 kopier Rolex klokker er dens «honeycomb» urskive. Mens mange samlere verdsetter denne tallerkenen for sin unike estetiske stil, bidro det faktisk til å øke klokkenes elektromagnetiske motstand. Skiven er konstruert av to kryssede lag av metall som legger visuell dybde til skiven, samtidig som det skaper et utmerket skjold mot magnetiske krefter som virker på ansiktet.
Til tross for å være imponerende fra et teknologisk synspunkt, var selve klokken ganske dårlig mottatt i årene etter utgivelsen. Mange betraktet klokken for stor, og noen tok problemet med sin dype styling. I tillegg, bare fire år før utgivelsen av Milgauss, introduserte kopier Rolex klokker både submariner- og GMT-Master linjene, som ytterligere hindret potensielt Rolex Milgauss salg.


Til tross for flere andre alternativer fra Rolex, og en lunken reaksjon fra allmennheten, var det noen som ble vunnet over av det quirky designet av Rolex Milgauss. I 1958 kjøpte NASCAR-mester og racerbilfører Richard Petty en helt ny referanse 6541 replika Rolex Milgauss klokker  fra Hayes Jewelers i Lexington, North Carolina. Richard Petty, kallenavnet «The King», er en syv-time NASCAR Championship vinner. Statistisk sett er Petty den mest dyktige sjåføren i hele historien til sporten, og i 2010 ble han innledet i den innledende klassen i NASCAR Hall of Fame.
Etter at han hadde brukt referansen til 6541 Rolex Milgauss i nesten to år, bestemte han seg for at en 37mm ur var rett og slett for stor til hans smak. Den gjennomsnittlige størrelsen på menneklokker i 1950- og 1960-tallet var vesentlig mindre enn den er i dag, og i 1960 reiste Petty sin referanse 6541 Rolex Milgauss tilbake til de samme Hayes Jewellers som han kjøpte den fra, og byttet den ut for en helt annen klokke .
Hayes solgte senere den samme kopier Rolex klokker til en annen kunde, som tok bemerkelsesverdig godt vare på klokken for alle disse årene, til vi nylig kjøpte den.
Gitt at klokken er godt over et halvt århundre, er selve stykket i fantastisk, helt original tilstand. Saken, lugs, bezel og crown har fine, tykke, skarpe linjer som tydeligvis ikke har blitt overpolert i løpet av årene. Den helt originale urskiven er også meget godt bevart, og den radiumbaserte luminanten på timemarkørene har tatt på seg en flott, oransjebrun patina.
I tillegg inneholder denne spesielle referansen 6541 replika Rolex Milgauss klokker  den svarte roterende bezelen som finnes på de aller tidligste modellene av Rolex Milgauss-klokker, mens mange andre referanse 6541 Rolex Milgauss-klokker – selv de som er produsert senere samme år – er utstyrt med den faste, kuppelede bezel som kan bli funnet på senere gjengivelser. Den originale aluminiumsrammens innsats på denne spesielle kopier Rolex klokker 6541 er utrolig mørk for sin alder, og den har akkurat nok slitasje for å matche urets ubetingede tilstand.
Selv den foldede, nippede, østers armbåndet er i bemerkelsesverdig form, med svært liten strekk i tappene eller leddene. Mange Rolex-armbånd av denne designen og alderen har lenge siden warped og strukket til det punktet hvor de er knapt intakt, enn si brukbare. Så langt som originale, nitte Rolex armbånd går, er dette omtrent like stramt som de kommer.
En annen referanse 6541 replika Rolex Milgauss klokker ble nylig oppført på auksjon, og den manglet både den opprinnelige roterende firkanten, samt dette urets veldokumenterte historie som tidligere tilhørte en av de mest berømte NASCAR-mesterne fra tid til annen.
Referansen 6541 kopier Rolex klokker er i seg selv en svært sjelden og verdifull klokke, og det tar med seg en helt fantastisk historie – det er jo den aller første Milgauss. Men den veldokumenterte historien om denne spesielle referansen 6541 Rolex Milgauss – sammen med berømmelsen av sin legendariske,

NYE 2016 kopi ROLEX OYSTER PERPETUAL AIR-KING KLOKKER

Rolex Oyster Perpetual Air-King var borte – merket du det? Vi er sikker på at mange av dere gjorde minst, da vi dekket erstatningen, 2015 Oyster Perpetual på BaselWorld i fjor … Men bekymre deg ikke, hvis du savnet det korte fraværet da perfekte Rolex klokker er tilbake til Baselworld 2016, og på noen interessante måter. Selv om det ikke kan ha sexreklame eller luksuscache som brikker som den nye Rolex Daytona eller Rolex Datejust 41, har det faktisk vært en overraskelse for noen av oss, da det ikke er akkurat noe vi ville ha forventet å se fra Rolex .


Ny 2016 Rolex Oyster Perpetual Air-King Watch Hands-On Hands-On
Til å begynne med endres Rolex tradisjonelt og oppdateres bare når de føler at det er virkelig nødvendig – og replika Rolex klokker er intet unntak fra den prisverdige regelen. En klage som antagelig ble vanligere mot Rolex Oyster Perpetual Air-King, var at den 34mm brede saksversjonen den ble tilbudt, var bare «ikke stor nok» for moderne trender. Vel, i stedet for å bare slippe en «upsized» -modell, dro Rolex den gamle modellen og to år senere lanserte en ny, ny Rolex Oyster Perpetual Air-King som tok opp det problemet og bringer en av de flere inngangsnivåmodellene i Rolex line- opp igjen med en meget velkommen 40mm bred sak.


Med henvisning til klokkeens retur til luftfartens røtter, ønsker Rolex at denne nye større ringen skal leses høyt og klart. Det første inntrykket vi fikk fra den nye 2016 Rolex Oyster Perpetual Air-King var at den har blitt så sterkere i sin design at den forrige versjonen så nedskalert og ekstremt konservativ. Denne nye modellen passer mye mer mellom replika Rolex klokker Explorer I og Rolex Milgauss.

Den nye Rolex Oyster Perpetual Air-King er omdirigert med bare en versjon med svart skive. Mens den er 40 mm bred, er saksdesignet praktisk talt det samme som Rolex Milgauss, det er i utgangspunktet de samme polerte 3-6-9-indeksene som Rolex Explorer I før falske Rolex klokker oppdaterte den i år. Det er en interessant blanding, det er sikkert.
Selv om, hva er en virkelig uvanlig designbeslutning å komme fra Rolex, er den som resulterte i en blanding av time og minutt markører på samme skala. Rolex er med rette stolt av sin fantastiske historie med prøvde og beviste verktøysklokke design som har gjort det til de dypeste og høyeste stedene på vår planet. Den nye falske Rolex klokker med denne dial design er en som synes å være litt av en misfit i det spekteret av verktøy klokker.

Det ville være vanskelig å nekte det å lese kun en time eller bare tosifrede minuttmarkører (eller bare batonindekser) på en tallerken er betydelig enklere enn å se enkeltsifrede timer på noen steder, og få minutter på andre steder. Selv om jeg er sikker på at det er noe som man kan bli vant til ganske raskt, ser det ut som et konsept, og det virker som noe forvirrende i begynnelsen – selv om den nye replika Rolex klokker  tidsbegrensede funksjonalitet og generell god lesbarhet, ellers etterlater lite rom for forvirring.


Bevegelsen inne i den nye Rolex Oyster Perpetual Air-King er 3131 intern kaliber som opererer på 28.800 vph (4Hz) og har et strømreserv på 48 timer. Som med alle Rolex-klokker, blir den nye Rolex Oyster Perpetual Air-King testet av COSC og deretter av Rolex med sine internt sertifiseringstester, aka Rolex Superlative Chronometer-sertifisering. Denne siste nye testen betyr at den nye Rolex Oyster Perpetual Air-King vil bli testet for å kjøre mellom -2 / + 2 sekunder per dag. Med tanke på inngangsnivået (for Rolex, det er) prispunktet på det, kan du forvente å få en riktig pålitelig og nøyaktig mekanisk klokke.
Som inngangsnivå Rolex, Rolex Oyster Perpetual Air-King Ref. 116900 er sannsynligvis et velkomment tillegg til stallen for dem som bare ikke kunne komme inn i et mindre 34mm-tilfelle. De unike time- og minuttmarkørene kan ta litt å bli vant til, men det er egentlig ikke den største avtalen. Igjen, perfekte Rolex klokker  kommer i en svart dial sort på det klassiske Oyster armbåndet og har en pris på 5.900 sveitsiske franc inklusive skatt.

replica Rolex Explorer II 216570 klokker

Rolex Explorer II, referanse 216570, sammen med Submariner, GMT Master og Datejust, utgjør salg Rolex klokker mest populære klokker. Mens Explorer-modellen, som de andre, er et barn på slutten av 1950-tallet; I motsetning til de andre har den to nåværende modeller, både populære, men også ganske forskjellige. Den første modellen, Rolex Explorer, er 39 mm og er nærmest den opprinnelige versjonen, mens Explorer II er 42 mm og mer tilpasset moderne smak. I dette innlegget vurderer jeg sistnevnte modell. Og mens noen av Rolex Explorer-modellene gir en solid verktøysjakt, tar jeg i denne anmeldelsen ikke med på noen fjelltrekking odyssey, men i stedet gjør jeg moderne utforskning. Min konto er basert på å ta den i en måned lang reise til Asia, utforske et fjernt land, et gammelt folk og en fascinerende kultur: Kina.
For det første var Rolex Explorer en av de første armbåndsurene som skulle utformes for leting, spesielt å utforske nye land og varierte terreng. I dag vil et Casio ProTrek eller lignende soldrevet multifunksjonsklokke tjene deg godt på fjerntliggende steder, på 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet da ekte utforskning av polene og verdens høye tinder fant sted, uten kvartsur eksisterte. Og selv i dag, hvis du skulle forsøke å utforske jordens stang eller klatre Mt. Everest,falske Rolex klokker  Explorer kan fortsatt være et bedre valg enn en kvarts enhet, siden disse blir utsatt for høye og lave temperaturer og avhenger av en ekstern kraftkilde. Men Rolex Explorer II er garantert å fungere så godt som det gjør det dag til dag selv under ekstreme temperaturgradienter og uten strømkilde, bortsett fra at den bæres daglig og beveger seg litt (eller vikler kronen).


Så i min egen «ekspedisjon» med replika Rolex klokker Explorer II tok jeg ikke det til ekstreme forhold, jeg tok det til hva som er en noe typisk moderne reise reise, inkludert flyplasser, forretningsmøter, forretningsutflykter, treningsstudioet, og besøker også utendørs i et fjernt land. I alle tilfeller, det var flott var kopier Rolex klokker aldri følt ute av sted.
På flyplassen var det første trinnet å sette lokal og hjemtid til PDT. Da flyet tok av og vi fikk en indikasjon på tiden i Beijing, ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjonen på timesiden, trakk jeg bare kronen og flyttet den fremover om 8 tidssoner for tiden i Kina. Interessant, i motsetning til mange store land har Kina en tidszone! Det spiller ingen rolle om du er i øst eller vestlige delen av Kina, det er bare en. Gjør det enkelt å gjøre forretninger, antar jeg, selv om jeg antar at kineserne får en helt annen opplevelse av tid over året, avhengig av hvilken side av landet de bor på.


En god ting om Rolex sportsklokker, spesielt moderne versjoner, er at de pleier å være multifunksjonelle. Det vil si at de passer godt inn i både forretningsmessige og uformelle situasjoner, samt de mer sportive innstillingene som de var spesielt utformet for. Så i mitt månedlige besøk, og med ulike møter på alle nivåer i organisasjonen, måtte jeg aldri bruke noen annen klokke egentlig. perfekte Rolex klokker passer perfekt.
Den imponerende 42mm all-børstet rustfritt stålveske (vanntett til 100 meter) kan være et mindre problem hvis du trengte å slå opp til en formell hendelse, da den sitter 12mm høy på håndleddet. Men det var aldri tilfelle for meg, og det passer bra under alle mine skjorter, selv når du har på deg en sportsjakke på de kalde, gråte vinterkveldene i Beijing.


Foruten uformelle bruksområder mens du besøkte den store byen Beijing, var den anledning jeg hadde som passet kjøp rolex klokker Explorer II opprinnelsen, da jeg tok en halvdags tur til Kinesiske mur. For det første er The Great Wall intet mindre enn ekstraordinært, spenner over miles og miles. Folket i dette flotte landet konstruerte en 20 meter bred mur som serpentiner de høye fjellene i Nord-Kina, og bidrar til å skille den fra århundrer med mongolske invasjoner. Det regnes vanligvis som en av verdens syv underverker og for lenge er den eneste menneskeskapte strukturen synlig fra verdensrommet.