Snakker av La Rolent vanntett, er det ikke skilles fra den.

Rolex er veldig rød, hva er det mest rødt arbeidet med Rolex? Svaret er vanskelig å forene, men Submariner snorkling er absolutt der. Selv om den personen som er minst bekymret for se, har det nå kjent det.

Etter den nye kronen epidemien, ble den opprinnelige planen endret, slik at det var mer enn et halvt år for å se Rolex 2020 nye produkt, og faktisk oppdatert hele ubåten rekke produkter. Så så vi en ny generasjon av mosaikk konstant sankles med et syndrom konstant diversome kalenderen.

Den nye generasjon av mosaikk konstant diversiars og struts konstant virkende snorkeling kalender lansert en ny konstruksjon, som er utstyrt med 41 mm tilfeller, og den mellomliggende koblingen av stroppen. Hvis man følger den klassiske estetiske egenskaper av prototype ur, nye snorkling typen stål modeller med sorte ringer, ytre sirkler med farge Cerachrom cessic sirkler. Submarine kalender typer nye modellene er laget av østers stål, med sorte ringer og grønne sone, gull stål (kombinasjon av østers stål og 18ct gull), med kongeblå ringer og blå bølger, og 18ct hvitt gull med en svart ring og en blå sone.Den curaganic skrift syndrom er utstyrt med en 3235 kjerne. Begge de to bevegelsene er utstyrt med Rolex å utvikle og få en patentert Chronergy Escape system for å sikre at kraftreserve er ca 70 timer.

Forskjellen mellom alle produktene er oppsummert, forskjellen mellom den nye klokken og den gamle modellen er at saken er økt fra 40 mm til 41 mm, men øret er smal, så det virker som det ikke endrer seg, og bevegelsen er oppgradert. Rolex utvikler 3230 og 3235 filmer (kalender), alt automatisk øvre kjede, strømlagrings når 70 timer, og har fått SuperQAV stasjonær ur sertifisering. I tillegg er det seks-punkts stilling av viseren tilfører en liten krone tegn, som også er rask å skille den gamle kryptografi.

Østers konstant dynamisk undervannsbåt, 41 mm, østers stål © Rolex / Alain Costa. Snorker-type og snorkling kalendere er utstyrt med ChromAlight night for å sikre at den mørke miljøet er klart.

Men det er en liten, insisterer på det. Det finnes ikke noe slikt, hver gull, hver, opprettholdes 300 meter vanntett. Ser tilbake på historien om utviklingen av Rolex i dykking området, kanskje vi kan hjelpe oss å forstå når merkets dykking meter er fortsatt så populære i dag.

Historien kan ønske å komme opp fra 1926, som ble født i året av Rolex. Østers tilfelle har oppnådd patenter: patentert teknologi vil bli strammet fra den ytre ringen, bunndekslet, og bordet kronen i midten tilfellet, noe som sikrer den stive sying av kabinettet for å oppnå vanntett. Brand grunnlegger Hans Wales Doffen gir en spesifikk forklaring på navnet sitt, fordi «håndleddet ytelsen kan være i vannet, og delene er ikke-destruktiv».

I 1926 – østers klokken vedtar en forseglet Hosk, som er verdens første vanntett klokke.

Det andre året, en ung kvinnelig Mercedes Gleitze, Brightz Gleitze, Bright, Bright, England, klar til å svømme i den britiske Plege. Hans Wales Doffen spurte henne å bære en Rolex klokke, så den første i historien, de britiske kvinnene som klarer krysset den britiske Geely stredet viste gode vanntette egenskapene til denne klokken. På den tiden, «Times» reporter igjen en rekord i rapporten: «Hun bærer et lite gull bord, …, er dette håndleddet tabellen fortsatt rundt.»

1927 – British svømming Mercedes Gleitze er den første Rolex

På tidspunktet for det 20. århundre, i 1950, har verden satt av en bom på ubåt mineralism. Flere mennesker ser for vanntett meter. For å være i samsvar med endring i trenden og livsstil, er merket etter undervannshus oppfunnet, og klokken som kan designet og utviklet for å møte etterspørselen av den nye dypvanns profesjonell dykker. I 1953 Rolex lanserte en snorkling. Den roterende ytre ring av denne klokken er utstyrt med en hake som dykkeren kan gripe vannet under vann og hjelpe beregne lagring av pustegasser. Den nye spin-entry oppføring har to tetningsområder, utstyrt med en dobbel spenne system, noe som forbedrer sikkerheten av østers tilfelle.

Submariner er de første vanntette, 100 meter (330 fot) dykking klokker, som symboliserer det viktig skritt i historien om Rolex og dyp dykking.

Den første Submariner vanntett dybde nådd 100 meter, men bare ett år, hevet Rolex vanntett ytelse til 200 meter, og er utstyrt med flere innovative teknologier, som for eksempel den lysende materiale som påføres på den lille kretsen av nålen, og dermed og divisjon lett å skille, og legge til et bord krone skulder.

I 1969 Rolex lagt til en kalenderfunksjon for «Sub-access», lansert en snorkerage kalender. I 1970 Rolex ytterligere utforme produksjonsprosessen, tilsettes en tredje tetning område, og den tre-knapp låsekjeden kjede ble født. Pekeren og timemerket er belagt med et selvlysende materiale, noe som er praktisk for dykkere for å lese tids i mørke under vann. I 1979 var det en ytterligere forbedring av ytelsen til reglene for kalenderen for å opprettholde en 300 meter vanntett standard som opprettholdes så langt, i 1989, den vanntette utførelse av snorkerage kalender også oppnådd den samme vanndybde. I dag er bruken av snorkerages ikke lenger begrenset til havet. Med sin utmerkede og pålitelig ytelse og elegant stil, etter testen, har de en evolusjon fra profesjonelle verktøy i den klassiske timepiece av vannet og land.

Laborists har gjentatte ganger samarbeidet med dykkeindustrien i 1950 å gjennomføre feltforsøk. I 1971 Rolex og COMEX (fullt navn «Compagnie Maritime D’EXPERT) nådde et forhold. Dette Marseilled franske Ocean Engineering Selskapet er utstyrt med en Rolex klokke for sine dykkere og regelmessig rapporterer watch ytelse slik at Rolex vil ytterligere forbedre påliteligheten og funksjonaliteten av klokken.

Under samarbeidet med COMEX, Rolex deltatt i en rekke leteaktivitet for å bryte verdensrekorder, 1972 og 1988 reklame reklame i samsvar med sikte på dette.

Faktisk må vi forstå at Rolex er ledsaget av feltet av dykking meter, og det er egentlig umulig å gjøre Rolex Deepsea. Deep Sea Special Watch har sneket seg inn i Mariana Huggou i 1960, med et stort vanntrykk på nesten 11 000 meter over havet, 2012, en annen Rolex Deep Sea Challen UTFORDRING Eksperimentelle dykk klokker er stramt i den berømte oppdagelsesreisende og regissør James Camelon kjøre undervannsbåt robot, og utforsket Mari grøft, vanntett dybde på 12.000 m …

1960 – Rolex deltok i eventyret prosjekt leder med sveitsiske Ocean Jacquia Picad og US Navy Don Walsh. De kjørte dyphavet ubåter, Trieste snek inn Mariana Huggou ble Rolex eksperimentell dypvannsspesialutgave klokker gjort i båten, hell kontrahert nesten 11.000 meter (36,100 fot) stort vanntrykk.

Rolex dyphavet utfordring typen eksperimentell dykking se er dannet på robotarmen av dyphavet utfordreren ubåt.

I dag er feltforsøk av Rolex og dykke pionerer likevel fortsette. Selv om vanntett dybde på moderne ubåt er begrenset til 300 meter, det er helt tilstrekkelig for 99,9% av ur-brukere, men det er fortsatt ikke glemt at herskeren er født for Rolex for produksjon i henhold til dykkeren. Watch.

Rolex GMT-Master II 126719BLRO Pepsi Med Meteorite Dial

I 2018 dro Rolex bomben ved å lansere stålversjonen Pepsi, som selges utelukkende på fem-link Jubilee-armbåndet i et forsøk på å skille mellom stålvarianten fra det mye dyrere all-white-gullet som kundene hadde skjult ut betydelige summer i flere år. Mange vil være enige om at opprøret har blitt redusert, men det er sant at, selv på jubileen, er stålpepsi et veldig fristende og ekstremt tiltalende forslag for mange i merkevarens nåværende oppstilling.
2019 så at Rolex GMT Pepsi ble uberørt, mens den 40 mm brede 18k hvite gullversjonen fikk et forventet godt mottatt meteorittringalternativ som ikke kan konfigureres for noen annen versjon, bare 18k hvitt gull GMT-Master II 126719BLRO henvisning. Jeg synes det er ganske enkelt å se hvor dette kan komme fra: Siden ståljubileums Pepsi debut, har 18k hvitt gull Pepsi sannsynligvis dyppet i etterspørsel – sannsynligvis i en grad som var merkbar for Rolex selv. Som svar på dette, kan Rolex ha søkt en løsning som vil bidra til å sette denne dyrebare versjonen som er mye mer tydelig bortsett fra den (un-) vanlige mannens stål.

Kanskje det ser ut til at det ikke er noe annet å bli lagt til meteorittvalsalternativet på Rolex GMT-Master II 126719BLRO Pepsi, bortsett fra det faktum at det går med en objektivt smal sirkel av eksklusive Rolex klokker som noen gang har vært fabrikkmontert med en ringer av utenomjordisk opprinnelse, og at den forblir en av bare en håndfull komponenter som Rolex er stolt av å bruke, men har absolutt ingenting å si om. Utstyrt med den nyeste generasjonen av Rolex Caliber 3285, som ble introdusert i 2018, tilbyr 126719BLRO over 70 timers kraftreservoar og den vakre darn imponerende -2 / + 2 sekund daglig nøyaktighetstoleranse at alle Rolex-klokker som nå produseres, testes internt mot .


Av bemerkelsesverdige nyheter, som ble brakt til min oppmerksomhet av min venn og vår seniorredaktør, Bilal, er retur av den blå skiven GMT-Master II Pepsi i 18kt hvitt gull – på Oyster-armbåndet, selvfølgelig. Denne blå dial Pepsi, i denne konfigurasjonen, ble opprinnelig innført på BaselWorld 2018.

falske Rolex Day-Date 40 «President» klokker

Siden 1956 har Rolex produsert Day-Date watch som deres flaggskip menn modell. Den nyeste versjonen av Day-Date (også kjent som «Rolex President») er Rolex Day-Date 40-referanse 22823X-serien som inneholder 18ct gul gullreferansen 228238, 18ct Everose gullreferansen 228235, den 18ct hvite gullreferanse 228239 og den glatte bezel 950 platinreferansen 228206. Denne aBlogtoWatch-anmeldelsen er den 18-tommers hvite gull Rolex Day-Date 40-referansen 228239BLRP med den blå fargetasten. I tillegg til de fire edelmetallkassematerialene, tilbyr  kjøp rolex klokker et overbevisende utvalg av fargeskjerm og stilalternativer, samt versjoner av Day-Date 40 med varierende nivåer av edelsten-dekorasjon.

Tidlig i min karriere gjennomgang av klokker, fant jeg alltid Rolex President å være en utfordrende klokke for å kategorisere. Det er fordi Day-Date ikke passer inn i noen av de tradisjonelle kategoriene av klokker som vi pleier å tenke på. Det er ikke enkelt og grunnleggende nok til å være en tradisjonell kjole klokke, den er ikke bygget for bestemte fysiske aktiviteter, selv om den har motstand fra mange idrett klokker, og dens design er ikke inspirert av noen spesifikke elementer som kan sette den i kategorien av en kunst eller «design» ur. Til tross for sin ikoniske status og massiv global popularitet, hva er Rolex Day-Date President?


Jeg har kommet med et todelt svar på det spørsmålet, og det er at perfekte Rolex klokker Day-Date er både de kvintessige menns smykker ur og den kvintessige mannlige gullklokken. Hver del av Rolex President-temaet handler om å kombinere kjernevirksomhet med en statuskommunikerende showiness som ikke er ment å være spesielt brash eller assertiv. Rolex syntes å slå på et design som sa «se på meg» uten å si «se for nært». Utfallet er et produkt som tydelig sier at jeg har penger og i hvert fall kjenner til god smak, men jeg er også opptatt av langvarig, termisk verdi og funksjonalitet. »

I lang tid har Rolex Day-Date og Datejust redet en lignende vei langs hverandre som appellerer til meget lignende demografi. Du kan lese min langsiktige gjennomgang på kopier Rolex klokker e her. Datejust er billigere, ikke for tiden produsert i alt edelt metall, og har en litt mer enkel bevegelse. Det som opprinnelig gjorde Dag-Date-oppsigelsen fra Datejust var inkluderingen av en ukedagindikator – med dagen fullstendig stavet ut klokka 12.00. Min forståelse er at denne funksjonen opprinnelig var ment for aktive forretningsfolk (menn) som syntes det var nyttig å ikke bare kjenne datoen, men dagens dag i uken. Dette var spesielt viktig for folk som hadde gjenoppliving forpliktelser og ville bli regelmessig (og tydelig) påminnet hvilken ukesdag det var.
Gjennom årene har betydningen av å få dagen og datoen på håndleddet redusert – spesielt ettersom teknologien setter dato og kalenderinformasjon overalt. Likevel er falske Rolex klokker et «arv» -firma og fortsatte å produsere Day-Date ut av både vane og forpliktelse til å holde denne viktige familien av klokker livlig og relevant for luksuriøse se forbrukere over hele verden. 1980-tallet og 1990-tallet var en viktig tid for Rolex og dagdagspresidenten (samt Datejust), da merket opplevde et høyt punkt i sine klokker fordi de ble brukt av folk til å formidle ikke bare status, men også suksess.
Dag-dato-visningen ga kallenavnet «president», som det ofte er referert til. Dette stammer fra at flere amerikanske presidenter (blant andre verdensledere) hadde Rolex Day-Date-klokker. En kilde refererer til en faktisk Rolex-annonse fra 1966, hvor replika Rolex klokker selv beskriver dag-dagen som «presidentens klokke.» På den tiden hadde amerikanske president Lyndon B. Johnson en dag-dato, og før det gjorde president Dwight Eisenhower . Vår kollega og Rolex historiker Jake Ehrlich diskuterer «Presidential History» av Rolex og Day-Date Watch her.
Fra begynnelsen var Rolex Day-Date ment å være en vellykket fusjon mellom en funksjonell sportstil og en prestisjetunge menns statusobjekt. Bruk av Oyster-saken var en del av det – så vel som Rolexs berømte pålitelige mekaniske bevegelse. Det som virkelig fordeler salg Rolex klokker Day-Date, er ikke det faktum at Rolex har produsert det siden 1956, men at Rolex har fortsatt å forbedre seg siden 1956. Det er selvsagt at den nyeste generasjonen Day-Date 40 er den beste Rolex har noen gang produsert.

replika Rolex Yacht-Master 42 226659 klokker

Bortsett fra Rolex 226659s F-Watch-status, er det virkelig nye det 2mm forstørrede Yacht-Master 42-saken. De brede lugs gjør faktisk dette for litt for stort for håndleddet mitt, selv om jeg virkelig beundrer den litt utvidede overordnede proporsjonen over standard Yacht-Master 40. Rolex oppdaterte faktisk hele Yacht-Master 40-kolleksjonen for 2019, i tillegg til å komme ut med Yacht-Master 42. Hele serien oppnår merkevarens nyeste generasjons case-making og etterbehandling prosesser, og den moderne generasjonen intern kabler 3235 automatisk bevegelse. Igjen, som inkluderer 40 og 42mm Yacht-Master. Overvei dette solide 18k hvitt gull Yacht-Master 42 et eksperiment for å teste salget av et 42mm bredt tilfelle på Oysterflex armbåndet.


Rolex presenterer nesten alltid nye saker og bevegelser i high-end klokker først, for å lure dem inn i markedet og teste dem ut. Det er veldig (veldig) mulig at Rolex til slutt vil produsere en stålversjon av Yacht-Master 42-saken et eller annet sted nedover veien. Det er egentlig alt avhengig av modellens suksess. Rolex har allerede gjort det godt å puste nytt liv inn i Yacht-Master ved å selge de 40 mm brede og 37 mm brede (gull) Yacht-Master-stykkene som er tilgjengelige på en elastomer Oysterflex-stropp. Rolex Daytona på Oysterflex-stroppen var også en hit, og igjen er alle disse klokkene i gull. Det er utrolig utrolig at Rolex i en tid med så mye variasjon i markedet med high-end sportsklokker på fargerike høyteknologiske stropper, fortsetter å drepe det ved å sette veldig fancy gullklokker på sorte gummistropper.


Mitt kallenavn for Yacht-Master 42 i hvitt gull og svart keramikk er «Yacht-Master Noir» fordi det minner meg om den stiliserte stemningen i film noir. Visuelt sett kan dette sølv- og sorturret enkelt forveksles med en Submariner på et øyeblikk – lagre for den forskjellige bezel og case form. Yacht-Master fortsetter å være Rolexs eneste sportsklokke med en svimmel saksform. Bekkenet har også markører i lettelse, men innsatsen er også svart keramisk. Det er verdt å påpeke at Yacht-Master 42, i motsetning til den uni-directionelle roterende firkanten av Submariner eller andre Rolex dykkeklokker, har en toveis roterende feste (ikke helt sikker på hvorfor). Vær oppmerksom på at selv om Yacht-Master og Submariner ser veldig ut, er Yacht-Master vanntett til 100 meter, mens Submariner er vanntett til 300 meter.

Rolex har nok kunder der ute for diskusjoner som, «Lever 42mm Yacht-Master litt nær 43mm Sea-Dweller territorium?» Svaret er nei. Rolex forstår sine kunder godt nok for å vite at markedet for en 43 mm bred stålklokke på et armbånd er forskjellig fra markedet for et 18 mm hvitt gullklokke på en stropp – til tross for at de har nesten identiske ringer. Faktisk er 226659 Yacht-Master 42-klokken sannsynligvis vanskelig å få, ikke fordi den er utsolgt overalt, men heller fordi Rolex ganske enkelt ikke kommer til å tonnevis av dem.

Rolex Submariner 116610LV I Grønne Klokker

Rolex Submariner Date referanse 116610LV, aka «Hulk,» er Rolex Submariner vi alle kjenner og elsker (det er alltid dissenters, jeg forestiller meg), men med en grønn Rolex Submariner Date ref. 116610LV 40 mm bred keramisk ramme og grønn urskive. Den befaler en prisprismodell over den mer tradisjonelle sorte keramiske bezel og matchende svart dial «klassisk» Rolex Submariner 116610LN referansemodell, og finnes videre i den interessante pantheonen av grønne Rolex klokker som ofte har blitt utgitt som spesielle jubileumstykker for merkevaren.


Som det er tilfelle med mange timepieces som jeg til slutt ble svært glad i, var den grønne dialogen Rolex Submariner ikke en klokke, jeg ble umiddelbart enamored med da den ble debutert i 2010. Det var neppe at jeg ikke likte det – spesielt som jeg er ganske sikker på at grønn er min favorittfarge – men heller at jeg var litt ambivalent mot det. Jeg tror at min tenkning på den tiden var at den svarte dialogen Submariner var så god, det ville være vanskelig å overbevise forbrukerne om å bli grønn i stedet for svart, eller å be dem om å ponere opp og kjøpe begge deler. Jeg vil også legge merke til at mens den grønne «Hulk» Rolex Submariner 116610LV ikke er en begrenset utgave, er det ikke den typen klokke Rolex vil gjøre for alltid. Dens popularitet har holdt den i produksjon, men Rolex kunne stille stille å gjøre det når som helst uten varsel eller grunn.


Gjennom årene har jeg beundret den grønne submarineren fra det fjerne, og ser det på andre kamerater, kjendiser, og til og med høre noen kritisere det. Noen som har smaken jeg beundrer, kalte det til og med «uncool». På den tiden hadde denne personen på seg en Rolex (en vintage Daytona på en bunnlange mansjettknapp), slik at de ikke var akkurat fiendtlige mot merkevaren. Jeg tror at deres tankegang var at de hadde den grønne dialogen Rolex Submariner 116610LV som var i deres mening som om noen prøvde for hardt. Prøver for hardt til hva? Vel, kanskje stå ut eller være unikt.
Det er litt morsomt hvis du tenker på det fordi Rolex Submariner er blant de mest kopierte klokker i verden. Likevel har jeg aldri hatt noe som føles det samme som en autentisk Rolex Submariner på håndleddet, og det har heller ikke den samme visuelle effekten, spesielt den børstede etterbehandlingen på armbåndet og den uberørte detaljering av skiven. Ved 40 mm bred er det det minste sportsklær jeg skal bære.

replika Rolex Sky-Dweller-klokker

Da Rolex i utgangspunktet debuterte Oyster Perpetual Sky-Dweller-urkolleksjonen på Baselworld 2012, så var verdens verden forutsigbart. Denne reaksjonen var den tøven som kommer fra ingenting nytt som presentert for et samfunn av ultra konservative. Ja, se samlere har en tendens til å være ultra konservativ, noe som er en av grunnene til at kjøp rolex klokker som merkevare fortsetter å gjøre det så bra. Å kjøpe en Rolex er ikke bare å kjøpe et verktøy for å fortelle tiden. Kjøpe en Rolex kjøper ikke bare en bestemt klubb av Rolex-eiere, men handler også om å kjøpe en «designinstitusjon.» Få en Submariner eller Datejust, og du investerer i et blikk som har eksistert i mer enn 60 år. Å være i stand til å vite hva du får, og at tingen du får, er allerede populær, er en av de største fordelene ved å få en Rolex. Så hva skjer når det mest konservative merkevaren der ute tilbyr noe nytt?


Husk at i dag i 2018 er replika Rolex klokker Sky-Dweller knapt ny, men det er fortsatt det nyeste barnet (mer eller mindre) på Rolex-blokken. Jeg vet ikke forekomsten før Sky-Dweller-lanseringen at Rolex introduserte et helt nytt samlingsnavn, men det ser ut til å ha vært ganske lenge siden. Sky-Dweller introduserte en helt ny bevegelse, som er den mest kompliserte bevegelsen Rolex produserer. Denne årlige kalenderen GMT er deres «store komplikasjon» og er samlet av et dedikert team blant de større Rolex urmakermedarbeidere. Bevegelsen er en vakker ting i drift og konsept, men vi kommer til det senere.
Det som også satte Sky-Dweller bortsett fra de fleste andre Rolex klokker var størrelsen. Selv om casestudiet fortsetter å være  falske Rolex klokker Oyster som vi kjenner og elsker, produserte Rolex det i en 42 mm bred veske, noe som gjør den til den største «dressy» -klokka produsert av merkevaren. Også forutsigbar på tidspunktet for utgivelsen var at Sky-Dweller ville være veldig dyrt. Rolex har en tendens til å debutere nye modeller og bevegelser i all-gull-tilfeller, bare for å frigjøre klokken i et to-tone eller all-stål-sort senere. Som sådan debuterte Rolex ikke en Rolesor (stål og gull) -versjon av Sky-Dweller frem til 2017. Det finnes ingen all-stål modeller fordi Rolexs signaturflissede bezel er laget i gull. Den mest «tilgjengelige» versjonen av Sky-Dweller kommer imidlertid med et armbånd i hele stål og etui med bare bezel i 18 k hvitt gull. For å sette ting i perspektiv koster Sky-Dweller i 18k Everose-gull på et matchende armbånd for tiden 48,850 dollar, mens inngangsnivåprisen for den meste stålmodellen er 14 400 dollar. Den reviderte referansen 326933 er priset til $ 17,150 på grunn av det ekstra gullmaterialet i armbåndet og kronen.


Formålet med Sky-Dweller var å introdusere en klokke for den moderne jet-setteren som bruker klokken både for nytte og som statuselement. kopier Rolex klokker lyttet til mange menneskers ønsker om å produsere en større dagligdags ikke-sportsvakt og forsto at noe mange av sine kunder har felles er reise. Den interne kaliber 9001 automatisk bevegelse gir brukeren en annen GMT-tidsavlesning sammenlignet med Rolexs andre GMT-håndutstyrte klokker, og introduserte et av de beste årlige kalendersystemene på markedet. Årlige kalendere har en tendens til å bli ansett som en ideell kombinasjon av kompleksitet og praktisk i forbindelse med en mekanisk kalender – spesielt når man vurderer hvordan dagens mekaniske klokkebærere stole på klokka og ofte bruker flere klokker. Perpetual kalendere er faktisk mer komplekse, men for mange mennesker er de ganske enkelt ikke praktiske når du vurderer at dagens luksusvaktminner har en tendens til å ha mer enn en vakt i rotasjon.


Rolex liker å skryte av hvor mange patenter som er i kaliber 9001 (syv av dem). Det er faktisk en veldig komplisert bevegelse. Som selskap Rolex liker å faktisk fokusere på enklere bevegelser fordi de pleier å vare lenger og krever mindre service. Ingen tvil om at kaliber 9001 er robust, og dens kompleksitet er faktisk innhyllet av hvor enkelt det kan være å bruke. La oss starte med informasjonen på oppringingen. Den mest unike delen av Sky-Dweller i forhold til andre perfekte Rolex klokker -klokker er den eksponerte eksentriske ringen på skiven som brukes til å vise GMT-tiden. Den andre tidssonen leses under klokken 12 via den røde og hvite pilpekeren. Denne skjermen var både roman og ikke-Rolex da den ble lansert og umiddelbart utløst debatt. Faktisk gjorde det også hele dialen til den opprinnelige Sky-Dweller-klokken som enten hadde arabiske eller romerske talltimere i de forskjellige tilgjengelige farger. Mens mange mennesker satte pris på Sky-Dweller’s nyhet da det først kom ut, ringte noen det spesielt pen.

kjøp ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker

2016 var et stort år for fans av kopier Rolex klokker fordi selskapet endelig ga ut en Daytona med en keramisk fasade i stål. For 2017 oppdaterer Rolex sin Daytona-linje, denne gangen med sine gullmodeller. I år vil de gule og hvite gull Daytona klokkerne få alle Cerachrom (Rolex-speak for keramiske) innslag. Men kanskje mest overraskende av alt er at disse klokker ikke kommer med et tradisjonelt Oyster armbånd. I stedet kommer de med Rolexs relativt nye Oysterflex-stropp med en Oysterlock-sikkerhetslås. Noen elsker det, noen hater det, men det er klart et marked der ute for det.
For kunder som aldri så et overbevisende Rolex-alternativ til produkter som tilbys fra merker som Audemars Piguet og Hublot, er det denne konfigurasjonen av salg Rolex klokker Cosmograph Daytona. Det er litt vanskelig å lage en uttalelse med en Rolex Daytona som ikke er modifisert, og det er et testament til lengden og ønsken om klokken, men disse Oysterflex-modellene kan presentere et levedyktig alternativ for disse kjøpere. Vi dekket først denne utgivelsen her, men har nå hands-on bilder for å gi deg en bedre følelse for dem personlig og på håndleddet.


Jeg snakker om Oysterflex-stroppen senere, men først, la oss gå over grunnleggende om kopier Rolex klokker , som vil være kjent for alle som kjenner Rolex Daytona. Disse nye Daytona klokker kommer i en 40mm bred veske og vil bli tilbudt i 18k hvitt gull og 18k gult gull, og de kommer nå med Cerachrom bezels. Det er også en tredje versjon i Everose. Teknisk hadde Everose salg Rolex klokker Cosmograph Daytona allerede en Cerachrom-bezel da den ble lansert, men den knytter seg til de to andre her, fordi den nå vil bli tilbudt med en Oysterflex-stropp.
Den første klokken for å få Oysterflex var Everose Yacht-Master fra 2015. Oysterflex-stroppen er ganske spesiell fordi den ikke bare er en gummi- eller elastomerrem. Nei, falske rolex klokker gjør ikke ting på den enkle måten. I stedet brukes et super elastisk blad og deretter støpes over med elastomer. Målet var å skape en stropp med påliteligheten av et metallarmbånd og komforten av en elastomerrem. For de nye Daytona-klokkerne her, vil de også få en Oysterlock-sikkerhetslås med Easylink-mekanismen som raskt øker stroppelengden med ca. 5 mm – perfekt for varme dager når håndleddene dine utvides.


Mange mennesker gjør «det fortsatt gummi» -argumentet, og det er selvfølgelig sant. Men det er en åpenbar appell til mange andre for en gummistropp, spesielt hvordan kopier ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker gjør dette, og ikke bry deg om å bruke $ 30.000 for det morsomme. Det kan være trøst, sportslig estetikk, eller bare fordi de liker at det skiller seg ut. Du kan ikke like det, men jeg synes det er rimelig å si at disse ikke bare er en annen gummistropp («det er Rolex gummi!»). Rolex insisterer på å kalle det et armbånd, men det er definitivt en rekkevidde.
En ting å merke seg om implementeringen av Oysterflex-stroppen er at i motsetning til Yacht-Master, vil falske rolex klokker komme med spesielle endekoblinger slik at det ikke er et stykke mellomrom mellom stroppen og saken. I tillegg vil uansett bekymringer du kanskje har om stroppen lett bli glemt når du setter disse klokkerne på håndleddet ditt. Elastomer er veldig kul og behagelig på huden, og Rolex gjør det enda bedre ved å ha finner under stroppen som lager en pute mellom stroppen og håndleddet. Dette gjør det mulig for håndleddet å utvide og sammentrekke litt uten at klokken føles for løs eller stram. Også finnene hjelper å lufte den indre delen av stroppen på varme dager.


Introdusert i fjor, i 2016, var Cerachrom-firkantet betydelig fordi, som eiere av kopier Rolex klokker med rustfritt stålrammer kan attestere, vil disse kjelene på eldre Daytona-klokker ofte bli ganske ripet opp. Cerachrom-firkantet er derimot ekstremt hardt og derfor superbestandig mot riper. I tillegg er den graverte takmeterskalaen merket med et tynt lag av gull eller platina, og kopier ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA klokker sier det vil aldri falme. Disse to egenskapene gjør Cerachrom-belegget svært ønskelig for Rolex Daytona-fans, spesielt de som ønsker at klokkerne skal fortsette å se så uberørte som de kan. Videre har Cerachrom-fasongene et veldig glanset, nesten flytende utseende til de som er veldig hyggelige, spesielt under direkte lys.
Resten av saken er sublim ferdig. Poleringen er skinnende rent, og skruen ned trykknappene og kronen er alle ulastelig utformet og har det bra å betjene. Kronen bruker falske rolex klokker Triplock vanntett system. Vannmotstand er vurdert til 100 meter, som egentlig burde være det minste minimum i disse dager for ethvert klokke som kaller seg en sportsur.
Når det gjelder ringer, vil den gule gullmodellen komme med champagnehjul, mens den hvite gullmodellen kommer med det Rolex kaller en «stål» ur, og til slutt har Everose-modellen en veldig saftig rosa urskive.

replika Rolex Deepsea Sea-Dweller 126660 klokker

I 2018 oppdaterer Rolex sine «Beast» – frigjøre billige Rolex klokker Reference 126660 med en fin liten oppdatering. Den har noen få estetiske oppdateringer, som lett blir savnet hvis du ikke er kjent med modellen, og deres siste 3235-bevegelse ble omtalt i fjorårets populære svarte «Cyclops» Sea-Dweller (som forårsaket en polariserende rift i rom-sjø-kontinuumet). Det virker som Rolexs strategi med dommeren. 126660 var mer i tråd med å ta kollektors forslag til hjerte, og skape en moderne oppdatering som forblir så nær original som mulig. Vi vil raskt se på hva disse endringene er, og hvordan de påvirker den samlede produktlinjen.


Rolex Deepsea er den største klokken i Rolexs nåværende samling – dermed «Beast.» Jeg har funnet at i motsetning til noen av de store merkene, er det sjelden å finne en entusiast som finner Deepsea som bare «ok». Det er vanligvis et kjærlighet-det-eller-hat-forhold, og det er det som gjør klokken så unikt plassert i katalogen. Basel har hatt så mye Pepsi- og Root Beer-hype i år at Deepsea-oppdateringen har fløyet i stor grad under radaren – det meste på grunn av mangel på noen feiende estetiske endringer eller store utviklinger til modellen.

La oss starte med oppringingen. At James Cameron Diving Blue, skikkelig betegnet «D-Blue», er fortsatt den fremtredende iøynefallende funksjonen, selv om det er en helt svart «tradisjonell» modell utgitt som vi vil dele med deg senere. Indeksene er et hår mindre, med stavindeksene klokka 6 og 9 er en smidge tynner (jeg vet, veldig profesjonelt verbiage). I tillegg er fonten til «Original Gas Escape Valve» og «Ring Lock System» justert for å matche «Deepsea» -teksten på tallerkenen i stedet for «Superlative Chronometer» av 2014-modellen. Det siste billige Rolex klokker strammet opp var lengden på sekunder og minutthender. I stedet for å falle litt kort av de indre og ytre kantene i kapitlet ringindeksene, har de blitt forlenget med omtrent en millimeter slik at hendene kan justere seg perfekt. Dessverre, og til stønn av mange entusiaster, har ingen tekst blitt fjernet fra tallerkenen. Imidlertid føler jeg at den nyeste modellen ser strammere ut, selv om jeg ville ha foretrukket ringelåsen til å være litt mindre, slik at tallerkenen vises litt større.
kopier Rolex klokker har «re-designet» lugs – AKA, og har gitt dem en så liten avrundet konisk og liten størrelse justering. Lugs er omtrent en millimeter tynnere enn den forrige versjonen av klokken. For å regne for det, har armbåndet blitt utvidet med omtrent en millimeter, og er også litt mer konisk å imøtekomme.


I tillegg har Oysterlock-låsen blitt dimensjonert tilsvarende, og har fortsatt mikrojusteringer i trinn på 2 mm – generelt gir klokken en mer behagelig opplevelse. Den større håndleddet tilstedeværelsen kan lese «mindre elegant», men på håndleddet ser det bare ut renere og utilitaristisk uten å gå på kompromiss med den stilige naturen av stykket. Selv om jeg ville hevde at det ville ta et veldig trent øye for noen å til og med legge merke til forskjellen uten å binde den på håndleddet.
Men den virkelige appellen til denne oppdateringen vil være det som slår innvendig. For den nye Deepsea har kjøp rolex klokker  benyttet sin ettertraktede Perpetual Caliber 3235. Som tidligere nevnt ble bevegelsen brukt i fjorårets Sea-Dweller, men også de nyeste Day-Date og Datejust-modellene. Rolexs inkludering av deres patenterte Chronergy escapement og Parachrom hairspring lar dem hevde at klokken ikke bare har en naturlig motstand mot magnetisme, men at den er 10 ganger mindre utsatt for støtrelaterte presisjonsproblemer. En ekstra påstand er at takket være escapementens effektivitet parret med en ny fatarkitektur, har klokken nå et 70-timers strømreserve over Caliber 3135-utstyrt Deepseas omtrentlige 50 timer.


Videre går bevegelsen gjennom Rolexs grundige sertifiseringsprosess. I 2015 raffinerte salg Rolex klokker utilfreds med dagens sertifiseringsprosess, en separat og mer nøyaktig sertifiseringsmetode. Dette inkluderer ikke bare COSC-sertifiseringen på selve bevegelsen, men videre testing med bevegelsen inne i klokken. Caliber 3235 montert i den nye Deepsea har gått gjennom den re-vamped sertifiseringsprosessen under disse strenge retningslinjene. Dette betyr at klokken går på +2 sekunder per dag og har en 5 års garanti – en ekstra følelse av verdi og kvalitet for kjøpere.

falske Rolex Explorer 214270 klokker

Det var tilbake i midten av november 2016 da jeg helt klart ikke bestemte meg for at jeg trengte litt detaljhandelsterapi for å hjelpe meg med å komme ut av det uforklarlige mørke stemningen jeg var inne i. Så, hva gjør en vaktmester når de trenger detaljhandelsterapi? Gå kjøp rolex klokker shopping, selvfølgelig. Etter å ha konsultert med alle mine aBlogtoWatch og andre entusiastiske kompisar, var jeg nede på to alternativer: en Rolex Explorer II Ref. 216570 svart urskive eller allestedsnærværende Rolex Submariner Ref. 114060 ingen dato (hvis jeg kunne få en Explorer II uten dato, ville jeg sannsynligvis ha valgt det).


Jeg kommer ikke til å holde mysteriet her, men etter at jeg tok min beslutning, snakket jeg med en av de fullstendige fagpersonene som jeg overlater for kjøp, George Mayer over på Govberg Jewellers. Kort tid etter hadde jeg Explorer II på håndleddet og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Beslutningen var imidlertid tøffere enn jeg hadde forestilt meg, og i en ideell verden ville jeg ha fått både Explorer II og Submariner. Her skal jeg forsøke å objektivt sammenligne de to klokkene for å gjøre denne avgjørelsen litt enklere for alle der ute som sliter med det samme valget.
Det er ingen hemmelighet at stålsportsklær er «det» brikkene for øyeblikket (skriver dette tidlig i 2018 for ettertiden) med keramiske kjøp rolex klokker og Patek Philippe Nautilus 5711s handel med tusenvis av dollar over sine priser. Dette er et tema av begrunnet frustrasjon fra mange urentusiaster som rett og slett ønsker å betale en rettferdig pris for et klokkeslett de vil, men dessverre markedstrender og inventar kan få noen modeller nesten umulig, og den nylig introduserte Steel Pepsi GMT kommer til å være en annen umulig å finne modellhandel på vei over detaljhandel.


For en tid siden tok David Bredan oss en hovedkontakt på Submariner 114060 og Tudor Heritage Black Bay. Dette er litt annerledes da det ikke er en solid verdi proposisjon, men jeg vil sitere Davids stykke gjennom hele denne artikkelen når det gjelder Submariner. Så, uten videre, la oss ta en titt på Rolex Submariner 114060 vs Rolex Explorer II 216570.
Civen buzz og engelske choral sang rundt den nye keramiske bezel Rolex Daytona, vi gir deg et passord hvis du ikke la merke til at Rolex roligt oppdaterte kopier Rolex klokker . En nydelig oppdatering, denne oppdaterte Rolex Explorer har et sett med fullt lommede tall og et nytt håndsett, som markerer en kurskorreksjon for en av Rolex mest gjenkjennelige og fristende entry level-modeller. Rolex Explorer har lenge stått som inngangspunkt for Rolexs mest sportslige gruppe klokker, og det er slitesterkt sjarm og allsidig design, som forteller historien som en av merkets mest produktive eventyrkammerater. Denne nyoppdaterte iterasjonen er en praktisk og nyttig nikk til Rolex Explorer-røttene som sportsklokke, og legger til en del trang tilpasning til det moderne designet.
Mens referansenummeret forblir uendret som 214270, vil en nærmere titt foreslå en betydelig oppdatering mot den nåværende generasjonen som ble annonsert i 2010. 2016 kopier Rolex klokker beholder 39mm dimensjonering og, som en Rolex sportmodell, bruker saken 904L stål. Bevegelsen forblir også uendret, med Rolex Explorer kjører Rolexs 3132 Superlative Chronometer automatisk bevegelse, med 48 timers kraftreserve, Parachrom blå hårspring og Paraflex støtdemping.
Med en minimal og funksjonsdrevet estetikk som kjøp rolex klokker, tar det ikke mye å ubalanse design. Den forrige versjonen (214270 opp til Baselworld 2016) bar vakkert, men i bevegelsen fra 36mm (referanse 14270) til 39mm, mistet noe av magien. Vi så den uheldige forkortelsen av minutthånden som var litt for kort til å fylle tallerkenen eller nå minuttsporet. Med den nye 214270 returnerer Rolex Explorer til proporsjonene og utformingen av 14270.
De brightly polerte arabiske tallene er ute, erstattet av lumefylte versjoner som ligner på de som ble sett i tidligere generasjoner. Selv om dette er en liten forandring, vurderer lume både den sportslige og fleksible hensikten med en klokke som Rolex Explorer, og det bør være et integrert element i Rolex Explorer-designet. I tillegg vurdere Rolex Explorer røttene. Dagens Rolex Explorer-design er basert på 1016 kjøp rolex klokkerx Explorer som ble lansert i 1963 med malte tall for å gi så mye glød som mulig, et mål speilet i denne 2016-versjonen.
Eagle-eyed typer vil sannsynligvis merke det litt oppdaterte håndsettet, som nå er litt større generelt og har en lengre hånd. Mens den forrige versjonens minutthånd var ikke forferdelig, var proporsjonene av, og denne endringen er ingenting hvis ikke velkommen. Hendene og markørene har en blå variant av Rolex’s Chromalite lume, og gløden ligner på hva du får fra en Rolex Submariner eller kopier Rolex klokker . Med en sportslig livsstil i tankene,

Les Artisans De Genève La Montoya nep Rolex Daytona horloges

Als chronograaf heeft de Rolex Daytona weinig gelijken. Het is gemaakt van een extreem hoge standaard met stevig 904L Oystersteel-staal, een Cerachrom-bezel die super slijtvast is en nooit vervaagt, en natuurlijk dat zeer betrouwbare kaliber 4130 beweging binnenin. Maar weet je wat het probleem is? Zijn eigen succes heeft het maar al te vertrouwd gemaakt. Het heeft misschien een lange wachtlijst bij de boetieks, maar je kunt altijd een paar spotten in grote steden en grote luchthavens. Hoe kan iemand zijn verlangen naar de Daytona bevredigen, maar toch iets hebben dat onderscheidend is? Het is niet je enige optie, maar ik stel voor een kijkje te nemen in de nieuwe Les Artisans De Genève La Montoya Rolex Daytona, een zeer aangepaste Rolex Daytona speciaal gemaakt voor extravagante racer Juan Pablo Montoya.


Montoya, die succes heeft genoten in de Formule 1, NASCAR en IndyCar, is een grote fan van de Rolex Daytona, zo blijkt. Dat zou jij ook zijn als je door racen een paar had gewonnen. Montoya won de Rolex 24 drie keer en kreeg elke keer een Rolex Daytona om zijn overwinning te vieren en te herdenken. In totaal zei Montoya dat hij ongeveer zeven of acht Rolex Daytonas heeft, maar wat hij echt wilde was een Daytona die anders was dan alle andere. Dit is waar Les Artisans De Genève binnenkomen.
Les Artisans de Genève is geen onbekende voor het aanpassen van Rolex Daytonas. De Tribute To Rolex Daytona 6263 en Kravitz Design KL01 zijn mooie voorbeelden van het soort werk dat ze doen, maar de La Montoya is waarschijnlijk de meest extreme tot nu toe. De La Montoya begint zijn leven als een standaard roestvrij staal Rolex Daytona. De roestvrijstalen kast van 40 mm is grotendeels onaangeroerd en de La Montoya heeft de stevige schroevendraaiers en de Triplock-kroon van de Daytona. Les Artisans De Genève heeft niet bekendgemaakt of het basishorloge de oudere 116520 of de nieuwere 116500 is, maar de tachymeter is vervangen door een gesmede carbon.
Kijk echter naar de wijzerplaat en je zult merken dat alles is veranderd. De La Montoya heeft een zwaar geskeletteerde wijzerplaat en beweging. De tellers zijn vervangen door die met de kleuren van Colombia, het thuisland van Montoya. De chronograaf-wijzers zijn ook verwisseld voor potloodvormige exemplaren die qua kleur zijn afgestemd op de teller. Eindelijk krijgt de punt van de centrale chronograaf secondewijzer een rode gezandstraalde afwerking. Het enige dat onaangeroerd blijft, zijn de uren en minutenwijzers van het witte goud.


Het kaliber 4130 binnenin is grondig geskeletteerd en het is zichtbaar door een saffiervitrine, wat nog een andere wijziging aan het horloge is. De hele beweging werd gedemonteerd, geskeletteerd en met de hand afgewerkt, zodat de bruggen nu met de hand afgeschuinde randen hebben. De basisconstructie blijft, zoals het kolomwiel, evenals bepaalde eigenschappen die uniek zijn voor Rolex, zoals de rood geanodiseerde wielen. De rotor is ook verwisseld voor een rotor die is gemaakt van 22 k grijs goud. Het is een unieke keuze voor een rotormateriaal, hoewel ik moet zeggen dat het ontwerp van de rotor me doet denken aan dat van sommige Miyota’s.