replika Rolex Day-Date 36 Watches for 2017

På BaselWorld 2019 fikk Rolex Day-Date 36 endelig få tak i storebroren sin, Day-Date 40. I fire år måtte de som var privilegerte med øynene og lommebøkene satt på Day-Date 36, vente på dette høy prestisje-serie for å motta alle nyttige og imponerende tekniske oppdateringer som den 40 mm brede versjonen hadde hatt hele tiden. I løpet av 2019 har disse tekniske forbedringene, noen minutters endringer i saken, så vel som bemerkelsesverdige nye oppringingsalternativer, kommet til Day-Date 36, sammen med noen bemerkelsesverdige begrensninger.
Det var tilbake i 2015 at vi debuterte den nye Day-Date 40 som på sin side først introduserte Rolex ‘nye generasjon av 32xx kaliber, Superlative Chronometer -2 / + 2 sekunders daglige nøyaktighetstester, og de keramiske innleggene mellom edelmetallkoblingene av presidentens armbånd. De, i et nøtteskall, sørget for en større produktoppdatering, og det var bare et spørsmål om tid at 36mm-versjonen mottok dem. På den lappen hadde jeg forventet at Day-Date 36, “the be all, end all” prestisjevakta til Rolex, ikke ville henge etter så lenge – men det må sies at fire år, etter Rolex-standarder, er men et øyeblikk.

Disse fargerike urskiven er mørkere rundt kantene og lysere i sentrum – H. Moser & Cie blir ofte kreditert for å ha bragt denne stilen fram, selv om man ikke må glemme at dette var et populært designvalg for flere tiår siden. . Personlig har jeg ennå ikke blitt vant til disse vignettskiven på Day-Date 36. Det er på en måte ikke nok plass på Day-Date 36’s – husk deg, vakkert proporsjonal – ringe. Day-Date 40, derimot, ser ofte enorm ut, som en tallerken, og det ville absolutt vært mitt valg å introdusere denne stilen.
Mer til poenget ser ikke denne overgangsutførelsen elegant ut – ikke for meg, i det minste. Det er en helt ny klokke som på en eller annen måte ser gammel og ut datert ut. Mens presentasjonen av selve Day-Date 36, som betyr saken, rillet kant og presidentarmbånd, er like tidløs som en romersk marmorbyste, minner denne vigneteffekten meg om det billige plastdekselet på en 80-talls Rolodex. Unødvendig å si at det at jeg ennå skal klare det, betyr ikke at andre ikke vil gjøre det.


En rekke tidligere Day-Date 36-modeller led av minst noen lesbarhetsproblemer, og disse nye “ombré” -ringene ser ikke ut til å hjelpe med det. Hendene blir ofte mørke i refleksjonsevnen; par det sammen med overgangsfargene på skiven, og du har en kamuflasjeeffekt, som virkelig ikke er det du vil hvis det er lesbarhet du ønsker. Jeg er en absolutt sucker for en Rolex med baguettkuttede diamanttimemarkører – og diamantindekser generelt – og likevel ser det ut til at de her merkelig blander seg inn.
Det er noen få alternativer for steinvalg – for en heftig premie på rundt € 8 000 i Europa, som tilsvarer rundt 9 000 dollar i USA. Den 18k hvite gullversjonen får en rosa opal urskive, mens det 18k gule gullet, som sett over, mottar en “litt venet turkis dekorativ steinskive” (Rolex ord for det). Indeksene er diamantsett – og vi vet at disse bittesmå diamantene alltid gir en betydelig premie på en Rolex-klokke. Jeg er tilhenger av fargen på turkis og hvordan den generelt ser ut på klokker, men i denne anledningen ser både dette og den rosa opalen utpreget feminin ut – og jeg ønsker på det minste en av disse steinringene var for menn .

Geef een antwoord