Les Artisans De Genève La Montoya falske Rolex Daytona klokker

Som kronograf har Rolex Daytona få likhetstegn. Det er laget til en ekstrem høy standard med solid 904L Oystersteel, en Cerachrom-ramme som er super slitesterkt og aldri blekner, og selvfølgelig den svært pålitelige kaliber 4130-bevegelsen innen. Men vet du hva som er problemet med det? Dets egen suksess har gjort det altfor kjent. Det har kanskje en lang venteliste på butikkene, men du kan alltid oppdage et par i store byer og store flyplasser. Hvordan kan man tilfredsstille ønsket om Daytona, men likevel ha noe som er særegent? Det er ikke det eneste slike alternativet, men jeg foreslår at du tar en titt på den nye Les Artisans De Genève La Montoya Rolex Daytona, en svært tilpasset Rolex Daytona laget spesielt for racer-ekstraordinær Juan Pablo Montoya.


Montoya, som har hatt suksess i Formel 1, NASCAR og IndyCar, er en stor fan av Rolex Daytona, som det viser seg. Du ville være det hvis du hadde klart å vinne et par gjennom racing. Montoya vant Rolex 24 tre ganger og fikk en Rolex Daytona hver gang for å feire og minnes seieren. Totalt sa Montoya at han har rundt syv eller åtte Rolex Daytonas, men det han virkelig ønsket var en Daytona som var ulik noen annen. Det er her Les Artisans De Genève kommer inn.
Les Artisans de Genève er ikke fremmed for å tilpasse Rolex Daytonas. Tribute To Rolex Daytona 6263 og Kravitz Design KL01 er fine eksempler på den typen arbeid de gjør, men La Montoya er sannsynligvis den mest ekstreme ennå. La Montoya begynner livet som en myr standard rustfritt stål Rolex Daytona. 40mm rustfritt stålveske er for det meste uberørt, og La Montoya beholder Daytonas chunky skrue-ned pushers og Triplock krone. Les Artisans De Genève opplyste ikke om baseuret er den eldre 116520 eller den nyere 116500, men tachymeteret er erstattet med en smidd karbon.
Se imidlertid på skiven, så vil du merke at alt har endret seg. La Montoya har en kraftig skjelettisert urskive og bevegelse. Tellerne er erstattet med de som bruker fargene i Colombia – Montoyas hjemland. Kronografens tellehender er også byttet ut for blyantformede som er fargeformet til disken. Til slutt får spissen av den sentrale kronografens sekundhånd en rød sandblåst finish. De eneste tingene som er uberørt, er det hvite gullet time og minutt.


Kaliber 4130 i er blitt grundig skjelettet, og det er synlig gjennom en safir-skjerm caseback, som er nok en modifisering av klokken. Hele bevegelsen ble demontert, skjelettet og ferdig for hånd slik at broene nå har håndfasede kanter. Den grunnleggende konstruksjonen gjenstår, for eksempel søylehjulet, samt visse egenskaper som er unike for Rolex, for eksempel de røde anodiserte hjulene. Rotoren er også byttet for en som er laget av 22 k grått gull. Det er et unikt valg for et rotormateriale, selv om jeg må si at designen til rotoren minner meg om noen Miyotas.

Geef een antwoord